קישורים ממומנים

עמוד 1 מתוך 40 | דלג לעמוד
ביקורת על אחים ואחיות / asas00 user / ‏09/09/2010 03:26 new
1072244160
אני שמח שהוסיפו את הסדרה למערכת.
אני אישית רק בעונה ה-2 של הסדרה, אבל היא בהחלט סדרה ששווה לכתוב עליה ביקורת. מדובר בסדרת דרמה. בהחלט מעולה. הדמויות מגוונות, העלילה משאירה "טעם" לצפות בעוד ובעוד פרק. העלילה בנויה כך שכל אחד יכול להתחבר אליה. זו סדרה קלילה, של פשוט לשבת ולצפות, קו העלילה, הדמיות, קאסט השחקנים המעולים הופכים את הסדרה לסדרת דרמה משובחת.
ממליץ לכולם לצפות (:

הדמיון שלי עובד שעות נוספות... / trilliane user / ‏08/09/2010 14:50 new
745976298
התחלתי לצפות עכשיו בפרק 11 בעונה השנייה של האוס, ואחותה הקטנה של דקוטה פנינג משחקת שם (קשה לפספס, ישר רואים שהן מאותו פס ייצור). כשוידאתי בימד"ב שאני צודקת, החלטתי להציץ גם בדף של דקוטה, לראות מה שלומה (מזמן לא נפגשנו).
ראיתי תמונות עדכניות שלה:
http://www.imdb.com/media/rm3149300480/nm0266824
והגעתי למסקנה שאם אל היא הגרסה הצעירה של דקוטה, אז דקוטה היא הגרסה הצעירה של...
http://www.imdb.com/media/rm846567936/nm0737533
(רק שהפעם אין קשר גנטי, עד כמה שידוע לנו).

זה מתחיל להיות קריפי. :-x

אם כבר דמיונות פרועים... / אסף רזון user / ‏08/09/2010 18:09 new
810487557
ראיתי את דאקוטה פאנינג בסרט The Runaways (על להקת הנשים באותו שם) שבו היא מופיעה לצד קריסטין סטיוארט ("דמדומים"). הסרט עוד לא הגיע להקרנות מסחריות בארץ ולכן לא יודע את שמו העברי - אבל ממליץ עליו, למרות שיש בו הרבה קלישאות סרטי-רוק.

בכל מקרה, לקח חצי סרט לקלוט את מי דקוטה המתבגרת מזכירה : את אמנדה סיפריד ("אהבה גדולה","ורוניקה מארס").

מתברר שלא היחיד, יש כבר אנשים באינטרנט ששמו לב:

http://totallylookslike.com/upcoming/?pid=15528&from=recMap2

כיוון שזה מתרחק מהנושא של הפתיל, אז רק כדי להשאר און-טופיק (ולגמרי חסר-שימוש): במקרה יצא לראות השבוע את אליזבת רוהם הנהדרת בפרק של "המנטאליסט" , ובמקרה דווקא בפרק שישמש אותי להרצאה באייקון הקרוב אשר חלקה על סדרות של ג'וס וחלקה על אחרות. אז איכשהו הכל מתקשר.

שנה טובה!
יש דמיון, אבל לדעתי דווקא פחות. / trilliane user / ‏08/09/2010 18:13 new
745976298
יש להן מבנה עיניים שונה, משהו במבט. אצל אליזבט ודקוטה אלה עיניים גדולות פעורות כאלה ולפעמים מבט טיפונת מזוגג, בעוד שלאמנדה יש מבט יותר ממזרי.
זה מצחיק / מורן user / ‏08/09/2010 18:55 new
215842276
כי לי היא הזכירה את אמנדה סיפריד רק כששמתי יד על החצי התחתון של הפנים שלה (והייתי צריכה להעלות את התמונות כדי לבדוק).
ואילו אני לא רואה דימיון לשתיים שציינתם / מיקה user / ‏08/09/2010 18:16 new
936397638
אלא אם כבר, לג'ודי פוסטר הצעירה ובכלל (יש להן צורת ראש דומה מאוד וגם תווי פנים מזכירים מאוד). התווים של דאקוטה הרבה יותר חדים לעומת אליזבת ' רוהם ואמנדה סייפריד שהן יותר מעוגלות ועדינות.
זו לא חוכמה, פנינג צעירה יותר ורזה יותר. / trilliane user / ‏08/09/2010 19:03 new
745976298
(לפחות מאליזבט רוהם).
אני בהחלט רואה דמיון / FredScarran / ‏09/09/2010 02:44 new
0
למרות שזה לא מפתיע - מבחינתי דקוטה פנינג (במיוחד כשהייתה קטנה) ממש ממש דומה לאזורה סקאי, הלא היא קאסי מ"באפי", ככה שהדמיון שלי עוד יותר נוטה לאסוציאציות חופשיות מרוב האנשים...

http://www.imdb.com/name/nm0005439/mediaindex
http://www.imdb.com/media/rm2833943808/nm0266824
מאפר לעפר- פרקים מקוצצים / eranb user / ‏07/09/2010 14:15 new
935005724
אני רואה עכשיו את העונה השניה שהקלטתי כששודרה בהוט.
הפרקים הם יותר קצרים ממה שהיה במקור, אני זוכר שהיו דיונים על זה וגם לגבי החיים על מאדים בזמן שזה שודר.
יש איזשהו מקום שאני יכול למצוא את החלקים החסרים של כל פרק, חוץ מהאופציה להוריד הכל בגרסה המקורית?

עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שיש גם עונה שלישית אז נמנעתי מלהמשיך לחפש מחשש לספוילרים. דרך אגב, מתי עונה 3 תגיע להוט?
Weeds עונה 6 פרק 3 ~sp~ / Siri user / ‏01/09/2010 16:50
106273179
סוף סוף העשב חזרה לעצמה, אחרי שני פרקים שלא עניינו אותי במיוחד.
עלילות המשנה של המלון היו מוצלחות ביותר, ויש להן פוטנציאל אדיר להיות משעשעות מאוד בכל פרק ופרק.
שיין ממשיך להיות עבריין מעצבן וחצוף, מישהו צריך לירות בו שוב, ולא לפספס. אבל באמת שמעולם לא הבנתי את האימהות האלה שמשאירות עגלות ללא השגחה.
הצחיק אותי מאוד לראות את אברוצי בתור השף, שלעולם יישאר בלבי בתור לב מארמגדון :-)
ולינדה המילטון בתור מגדלת היפית שמגדלת היפי, וביחד כולם מגדלים מריחואנה... פרייסלס. אני שמחה שנטלי ניומן מתרחקת שנות אור מננסי בוטווין ומתחילה למכור חשיש, ולא גראס.

לא הבנתי רק למה ננסי חובשת פאה, אם בסוף יום העבודה היא מסירה אותה ונשארת בבר של מקום העבודה שלה.

ועוד פאה מכוערת (ס') / slayeret bojarsky user / ‏01/09/2010 17:16
793969860
מלווה באיפור מוגזם לחלוטין של העיניים. לא מראה טוב בשבילה.

שיין מקריפ לי את הצורה.

לא לקח לננסי הרבה זמן לברוח אל הפתרון הקל שוב. האישה לחלוטין לא יודעת לקחת אחריות. הנאום שלה לסיילוס לגבי איך הכל היה נשאר אותו הדבר אם היא לא הייתה סוחרת סמים? כן מותק, תמשיכי להגיד את זה לעצמך. ולא, תמיכה של הבן הסוציופת שלך לא נחשבת.
היה נחמד מאוד ~sp~ / okok4 user / ‏01/09/2010 21:23
981784955
בווידס תמיד ידעו לייצר דמויות משנה/רקע מעניינות ובעונה הזאת זה בולט במיוחד; בפרק השני היתה הקופאית-ערפדית, חנון המחשבים המקריפ ואשת מעבר הגבול הקנדית-בוקית - אלה דמויות עם איזה קסם חמקמק שנשאר איתך גם כשהסצינה נגמרת, דבר שלא קיים בסדרות אחרות. ובפרק הזה נוספו עוד דמויות שככל הנראה ימשיכו איתנו ללב העונה (המנהל נראה מאוד משעשע).

ושמתם לב ששין מתחיל להסתובב עם האייס-קפה של ננסי?
שיין ממש מציק. (ספוילר) / Jaguar / ‏01/09/2010 21:56
0
ההתלהבות שלו ממעשי הפשע הקטנים והגדולים והניסיון להראות כאילו לא אכפת לו כלום ממש מתחילים להעיק. זה לא אותו הילד שנכנס להלם כאשר אחד המקסיקנים חבט באדם חף מפשע עם מקל גולף? הייתי מצפה לפחות שינסו להציג את הדמות שלו ביותר אמינות.
היחיד שעוד איכשהו מעורר סימפטיה הוא סיילאס, אשר חוץ מפנים יפות גם מוכיח שהוא שחקן לא רע בכלל. הוא דמות אמינה איכשהו גם במצבים המטורפים שהוא מגיע אליהם. ננסי נהייתה יותר גרוטסקית, ועם כל הכבוד לכישורי המשחק שלה, אפילו היא מתחילה להיות סוג של קריקטורה. המעבר החד בין אנחנו נהיה נורמלים לאנחנו נמכור קצת חשיש מהצד היה לא אמין, והייתי מצפה לעוד פרק או שניים בהם היא מנסה עוד קצת את החיים הפשוטים.
עדיין סדרה טובה, אבל אני ממש לא אוהב את מה שקורה לדמויות שם.
יש צדק בדברייך / slayeret bojarsky user / ‏01/09/2010 22:18 ללא תוכן
מסכים חלקית ~sp~ / okok4 user / ‏01/09/2010 23:11
981784955
כבר בעונה השלישית דמותו של שיין היתה מעורערת (היה את הסיפור הזה עם החבר הדמיוני שבתיחלה ניתן הרושם שהוא סתם עובד על כולם אבל בסוף נרמז שהוא כנראה כן קצת קוקו). ובמסגרת גיל ההתבגרות שלו אני גם מוכן לסספנד את השינויים האלה כמעין נסיון לעשות רושם על הסביבה (נגיד). אבל השינוי של ננסי-נטלי אכן היה מהיר מידי וצורם (וקצת קלוש - העובד שסיפק לכולם חשיש יצא להפגין ואין אף אחד בסיאטל שיחליף אותו?).

מצד שני, באווירה הקלילה של הסדרה הגליצ'ים האלה עוברים חלק יחסית (כנראה שבדרמה זה לא היה עובד). 
ההודעה נערכה על ידי המשתמש
קשה לי עם זה !ספוילר! / Jaguar user / ‏02/09/2010 00:54
1072244296
עדיין, להיות קוקו זה דבר אחר לגמרי מלהיות פסיכופת. אתה יכול באמת לבוא ולחבוט באדם עם מקל קריקט בראש, לראות אותו ממלא בריכה בדם ואת אמא שלך סוגרת על הגופה את הכיסוי, ואתה גם יכול אולי לא להרגיש על כך רגשות אשם, אבל לבוא ולהתחיל לשחק הוקי שולחן בזמן שאתם בורחים על חייכם? לראות את המשפחה משנה את כל החיים הדפוקים שיש לה, לחיים יותר עלובים ולא להבין שזה הכל בגללך, ושאתה לפחות יכול להודות שעשית משהו קצת אדיוטי? שיין אף פעם לא הוצג כילד מטומטם. קצת מוזר ושונה, אבל עכשיו הוא גם טיפש. כן, גם הקטע עם כרטיס הסים.
גם כשאנדי שואל אותו על כך אפשר לראות את הזחיחות על פניו. לא יודע אם זה כישורי משחק מעולים והדמות אמורה להסתיר את רגשותיה מהרצח, או כתיבה גרועה.
כותרת נערכה / שי ש / ‏04/09/2010 22:35
0
דווקא הטירוף של שיין נבנה טוב לאורך הסדרה
אני חושב שלכל אורך הסדר האפשר למצוא סמנים לשינוי של שיין מילד טוב לפסיכופט, כשמעשי האלימות שלו רק מתעצמים מעונה לעונה - עוד מהפרק הראשון או השני בסדרה שבה הוא מנסה לצוד נמרים(?) ובסוף יורה בחתול, דרך ההתנהגות שלו בעונה השניה שבה הוא נושך ילדים מבית הספר שלו, היותו עד להכאה באמצעות מקל גולף (עצם זה שהוא בהלם מהמעשה לא אומר שזה לא משפיע על האלימות שלו), שאפילו קיבל אזכור בסצנת הרצח של פילר (שם הוא אומר שהוא לא מצא מקל גולף).
נכון! / מיקה user / ‏05/09/2010 03:15
936397638
גם משהו שהוא עשה לאיזבל בתחילת הסדרה - לא זוכרת מה בדיוק, אבל הוא היה חתיכת ילד משיגענה.
זו כל הפואנטה ~sp~ / מיקה user / ‏02/09/2010 16:55
936397638
בגלל שהוא אותו הילד שנבהל כל כך מאלימות קודם לכן, אפשר להבין שזה דחף אותו לקצה. קודם הוא נורה, אחר כך הוא נחשף בשיטתיות לאלימות, ואז כשפילאר מאיימת להרוג אותו ואת סיילס, הוא נשבר. לי זה היה לגמרי הגיוני.

אגב, מה ההבדל בין חשיש לגראס?
גראס / okok4 user / ‏02/09/2010 17:07
981784955
- עלים. החשיש מופק מהשרף.
אז ההבדל הוא בצורת ההכנה? / מיקה user / ‏02/09/2010 22:19
936397638
או שיש גם הבדל בהשפעה?
כן וכן. / okok4 user / ‏02/09/2010 23:45 ללא תוכן
איכ. זה או כן או לא / מיקה user / ‏03/09/2010 02:51
936397638
או שזה רק בצורת ההכנה או שזה גם בצורת ההכנה וגם בהשפעה. תחליט. ואם אפשר - תפרט :-D
לא שאלת אם רק. / איימס user / ‏03/09/2010 03:34
1072243830
שאלת אם יש הבדל בהכנה. כן. או שזה גם בהשפעה. כן.

או = ו/או.
מה שאיימס אמרה. / Siri user / ‏03/09/2010 09:56 ללא תוכן
מסך מפוצל אכזרי מחק לי את התגובה! / מיקה user / ‏03/09/2010 17:57
936397638
ועכשיו אני צריכה מחדש.
אני לא מסכימה אתכן. קודם כל, השאלה לא היתה תלושה, אלא נשענת על שאלה קודמת בה כבר בוסס ואושר שאיקס היא תשובה נכונה. אז אם אחרי שכבר איששנו שאיקס היא תשובה נכונה בא מישהו וממשיך לחקור "אז איקס הוא ההבדל, או שיש גם הבדל עם הוואי?" אז ברור שה"גם" הוא בסתירה ל"רק".

בכל מקרה, אף אחד לא עונה לי על השאלה המהויתית - אם כך, מהו ההבדל בהשפעה?
נראה לי / לולי / ‏03/09/2010 21:48
0
שההבדל בתגובה משתנה מאדם לאדם....
כל אחד משפיע אחרת. לאנשים מסוימים אחד יותר חזק מהשני. קשה להגיד משהו ספציפי שמגדיר את ההבדל. אבל אין ספק שיש השפעה אחרת.
והייצור שונה כמו שהוסבר למעלה
תודה; / מיקה user / ‏03/09/2010 21:56
936397638
אז כדי לחדד -
ברור שהשימוש שונה מאדם לאדם, אבל האם על אותו האדם השימוש משפיע באופן שונה אם הוא מעשן את החומר, אוכל אותו בעוגיות או עושה מה שלא עושים עם הנוזל?
ואיך הם נקראים בעברית, כלומר - חשיש זה ווידס או האש? גראס זה בעברית? לחשש זה לעשן חשיש או שזה לצרוך את הנוזל שמופק מהשריפה, ואם כן - איך מחששים?
עשית פה סמטוכה שלמה. / okok4 user / ‏03/09/2010 22:42
981784955
אני לא בטוח שהמסמ"צ הוא המקום הנכון לדסקס על הדברים האלה.
למה? / מיקה user / ‏03/09/2010 23:00
936397638
זה מתקשר ישירות לסדרה המדוברת ולהתפתחויות החדשות שחלו בה. לא אכפת לי שמישהו יגיב ויענה בעילום שם - או אפילו ישלח לי מייל אישי (מה שגם קורה פה מדי פעם) אבל השורה התחתונה היא שלמישהו שלא מבין בזה, כמוני, הדברים האלה מאוד מבלבלים.
הסמתוכה היא מההתחלה. / Jaguar user / ‏03/09/2010 23:01
1072244296
לא יודע לגבי חשיש, אבל גראס אינו מופק מהעלים של צמח הקנביס, אלא מהתפרחת שלו. חשיש זה האש, מריחואנה זה גראס, זה ווידס. ההשפעה די שונה, וכמו שציינו גם מאדם לאדם. יש כאלה שאוהבים חשיש יותר ממריחואנה ולהיפך. אנשים שונים יכולים לקבל סטלות שונות מאותו הג'וינט. מה שכן, רוב המחקרים קובעים כי חשיש מסוכן יותר ממריחואנה.
מסוכן איך? / מיקה user / ‏04/09/2010 00:07
936397638
(סליחה שאני חופרת אבל זה מעניין אותי ואני לא מבינה בזה *כלום*)
מרבית האנשים שאני מכירה מציינים שמדובר בחומר טבעי ולא מזיק כהוא זה (אם כי רבים מהם חוזרים בהם כשאני מציינת שיש במשפחה שלי היסטוריה של מאניה דיפרסיה ומודים שאכן, אם יש היסטוריה כזו במשפחה הסם יכול להוות טריגר). אבל אף פעם לא הצלחתי להבין מהי ההפרדה, ואני אשמח לשמוע איזה מחקרים מציינים שחשיש הוא מסוכן (ולשם הבהרה - חשיש זה מה שאוכלים בבראוניז למיניהן?)
גם קורארה זה טבעי לחלוטין, וארס נחשים... / מורן user / ‏04/09/2010 08:25
215842276
בלי להיכנס לסמים, "טבעי" ממש ממש לא שווה "טוב", או "לא מסוכן".
וכן - בכל מיני חומרים צורות הכנה וצורות צריכה אחרות משפיעות אחרת. פיזיולוגיה בסיסית.
לא יודעת לגבי פיזיולוגיה בסיסית. / מיקה user / ‏04/09/2010 17:12
936397638
מה שאני מכירה מפיזיולוגיה *בסיסית* הם צורות השפעה שונות של מאכלים שונים. אלרגיה לאגוזים, למשל - לא משנה איך הכינו את האגוזים, באיזה מצב צבירה הם או איזה תרכובת אולי נוצרה מהם - הם יזיקו לך באותה המידה. הדבר היחיד שמשנה זו הכמות.
כל דבר מעבר לזה הוא כבר לא פיזיולוגיה בסיסית, זה כבר מערב כימיה ושאר מדעים, מעבר לרמה בסיסית, ובזה אני לא מתמצאת ולכן שואלת.

אפרופו רעל נחשים ורעלים בכלל - האיש שלי מחוסן נגד עקרבים. גם אבא שלו. מעניין אם החיסון הזה יכול לעבור ועבר לתינוק שלנו...
זו לא פיזיולוגיה. / מורן user / ‏04/09/2010 22:15
215842276
אגוזים קצוצים בסלט ואגוזים בממרח מגיעים לגוף בדיוק באותה צורה - דרך מערכת העיכול. זה שאת הכנת את האגוזים אחרת לא אומר שהגוף קיבל אותם אחרת. באפשרויות צריכת הקנביס שהוזכרו למעלה יש הבדל בדרך בה החומר נכנס לגוף, לא רק בשיטת ההכנה (ואגב, העובדה שמשתמשים בחלקים שונים של הצמח היא לא רק "שיטת הכנה שונה" - זה הבדל מהותי יותר). וכדי לחדד - עישון שונה מאכילה שונה מהזרקה לוריד שונה מהסנפה.
את רואה, זה כבר לא בסיסי. / מיקה user / ‏05/09/2010 03:12
936397638
לא ידעתי שזה בהכרח נצרך אחרת.
את חושבת שאם אדם עם אלרגיה לאגוזים היה מסניף אבקת אגוזים, או נמרח בממרח אגוזים* , או אפילו סתם בא במגע עם שמן אגוזים - הוא לא היה מתנפח - או מה שקורה לאנשים עם אלרגיה כזאת?
כי זה לא משהו שהייתי חושבת עליו בחיים! אני אדם פשוט. a rose is a rose is a rose. והעניין עם החלקים השונים של הצמח - על זה בכלל לא העליתי את דעתי, ואת לגמרי צודקת! הדוגמה הכי טובה ומובנת להדיוטות כמוני בהקשר הזה היא סלק (השורש) אל מול סלק (העלה). הידעתם שעלה הסלק הוא המרכיב העיקרי בקובה הירוק, שידוע גם כקובה חמוסטה, על שם טעמו החמצמץ? אין שום קשר בין חמיצות העלים לבין המתיקות היחסית של השורש. גאוני!
אז תודה שהסברת לי את זה ככה שאני סוף סוף יכולה להבין!

*או נגיד אבוקדו, פרי שעושים ממנו ממרחים ומכניסים אותו לכל מיני משחות ותכשירים ונצרך שלא
את בעצמך שאלת על אכילה מול עישון. / מורן user / ‏05/09/2010 10:18
215842276
אם לא הנחת שזה אומר שהחומר נצרך אחרת - קטונתי. לגבי החלקים השונים של הצמח - גם זה נאמר מאוד במעלה השרשור.
לגבי אלרגיה - לא טענתי שההשפעה האלרגית תהיה בהכרח שונה במקרה הזה, רק ציינתי שכל ה"צורות" שאת דיברת עליהן הן בעצם זהות.
תראי, / מיקה user / ‏05/09/2010 19:09
936397638
כשאת אומרת את זה ככה וגורמת לי לחשוב לעומק על הדברים, את לגמרי צודקת. א-בל... בעבר אנשים ניסו לשכנע אותי שזה שאני לא מסוגלת לעשן לא משנה מה, לא צריך למנוע ממני את ההנאות שבחשיש, ומה לגבי אכילת בראוניז. מזה הסקתי שההשפעה צריכה להיות אותה השפעה, אחרת מה עשינו בזה בכלל? (עזבי שהבעיה שלי היא בכלל עקרונית נגד שימוש באמצעים חיצוניים כדי לשנות את מצב הרוח שלך, והעישון הוא רק תירוץ).

ולמעלה מניתי שלוש צורות שונות של צריכת אגוזים או אבוקדו - כאוכל, במריחה על הגוף וגם בהסנפה. אבל אפשר גם בעישון (נגיד, בנרגילה). לא הרגע סיכמנו שאכילה ועישון הן שונות? ומגע עם האפידרמיס לעומת עיכול מזון הם בטח ובטח שלא אותו הדבר, לא ככה?
בואו נסכם ונסגור את הנושא / Siri user / ‏05/09/2010 19:41
106273179
צריכת קנאביס דרך עישון, אכילה או שתייה משפיעה בצורה שונה כיוון שהחומר נספג בגוף אחרת.
עישון משפיע הכי פחות, אחר כך אכילה ואחר כך שתייה - כיוון שהחומר נכנס למחזור הדם וכו' מהר יותר וחזק יותר.
הללויה! / מיקה user / ‏05/09/2010 20:57
936397638
וזה ההסבר הכי ממצה ויעיל שקיבלתי עד עתה. תודה, סירי!
אני לא בטוחה לגבי קנאביס, / roswella user / ‏05/09/2010 21:19
634631457
אבל נניח בשימוש במת', אם זכרוני לא מטעה אותי, הסנפה והזרקה משפיעים אפילו יותר טוב ("טוב" במונחים של חובבי מת', כן?).

ואגב, רציתי לציין לגבי ה"קנאביס זה מריחואנה, חשיש זה גראס" (עשיתי סמטוחה?) שזה נורא מבלבל שלכל סם יש לפעמים עשרות שמות שונים. למשל מת' זה גם קריסטל. זה היה לי הפתעה (אם כי השם קריסטל-מת' היה צריך להיות רמז, איכשהו שכחתי מזה). ויש עוד לפחות 20 שמות שונים, זה תלוי מאיפה את.

Siri - סליחה שהרסתי לך את סיכום וסגירת השרשור, מה גם שהוא נעשה מאוד צר ותחום (גם מבחינת תוכן, חה חה).
עשית בלגן שלם / Siri user / ‏05/09/2010 21:26
106273179
אני לא יודעת לגבי צריכת מת' וכו', כי אני מתרגמת ווידס (ועקב כך כל מיני דוקואים על קנאביס).
אבל: "קנאביס זה מריחואנה, חשיש זה גראס" זה בלגן נוראי.
קנאביס זה השם של הצמח שממנו מופקת מריחואנה וחשיש. מה שנקרא:
Let me google that for you: http://tinyurl.com/2u3j2q4
אההה / roswella user / ‏05/09/2010 22:07
אתם רואים? / מיקה user / ‏05/09/2010 22:20
936397638
זו לא רק אני שמבולבלת מהנושא, ועם כל הסדרות בנושאים האלה אין כמו פורום במסמ"צ כדי לעשות סדר בבלגאן!
ועוד אומרים שטלוויזיה מנוונת לאנשים את המוח / roswella user / ‏06/09/2010 03:34
634631457
תראו כמה דברים חדשים אנחנו לומדים פה!
hear hear! / מיקה user / ‏06/09/2010 06:02 new
936397638
אין אמוטיקון של כוס בירה?
אז אפשר גם להוסיף קולנוע / שלמקו GRAS user / ‏06/09/2010 07:20 new
993976986
זוכרת ספרות זולה? כשמיה וולאס מוצאת אצל וינסנט הרואין (שאמור להילקח בהזרקה), חושבת שהוא קוקאין, מסניפה אותו ומקבלת מנת יתר על המקום, משום שזאת לא בדיוק אותה אבקה לבנה?
זה מה שקרה שם? / דורון ז user / ‏06/09/2010 11:02 new
294966143
לא היה לי מושג. תמיד חשבתי שהיא פשוט לקחה יותר מדי...
כנ"ל / מיקה user / ‏06/09/2010 17:42 new
936397638
אי לכך - לא ניתן להגיד שהשכלתי מספרות זולה. אבל בהחלט נהניתי!
לא ידעתי את זה / roswella user / ‏06/09/2010 20:31 new
634631457
בתור מסוממת מקצועית היא לא אמורה לדעת להבחין בהבדלים?

באחד מפרקי האוס, 13 טועמת אבקה לבנה כלשהי וישר מזהה שזה חומר "טוב" ולא סתם מעורבב עם דברים אחרים.
עונה 6 תהיה מפוצלת, עם מרווח של חודשים בין לבין... / דורון ז user / ‏06/09/2010 04:41
294966143
http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2010/08_august/29/doctor.shtml

קודם כל, כידוע, בדצמבר 2010 יהיה ספיישל כריסטמס.
אחר כך, בסביבות חג הפסחא של 2011, יגיע החצי הראשון, ואז מופאט מתכנן להשאיר אותנו במתח עד לעונת הסתיו...

מבחינתו, הוא בונה את זה ככה שיהיו שתי פרימיירות ושני "סיומי עונה", וגם כדי שאף פעם לא יהיה צריך לחכות יותר מכמה חודשים בשביל משהו חדש מהדוקטור.
מבחינתי, זו סדרה עם 14 פרקים בשנה, שפיצלו לשלוש. גם כשהיא סוף סוף מגיעה, היא מיד נגמרת...

ואני מאד מקווה שהם ישתפרו. / dvdscr / ‏06/09/2010 11:13 new
0
בתמונות לפני תחילת עונה 5 ראינו את דמות הדוקטור בצורה קצת אפלה, בצורה בוגרת.
ומה קיבלנו, דוקטור די ילדותי (לעניות דעתי) שאוהב עניבות פרפר וחושב שזה אופנתי.
אז בסדר, המוטיב נחמד אבל קשה להגיד שזו הייתה התחלה טובה, אפילו לא בינונית.
לא היה פרק אחד העונה שיכולתי להגיד עליו שהיה טוב.
גם הפוטנציאל של המלאכים לא הרים את הפרק שלהם גבוה.
בעונות הקודמות יכולת להגיד שהיו פרקי מופת.
הנערה באח, שקט בספריה, בלינק ועוד.
בד"כ מיד אחרי שהפרק היה מגיע אליי באורח קסם למחשב הייתי יושב לראות.
בעונה הזו היו מקרים שהמתנתי אפילו שבוע שלם כי היו לי דברים יותר טובים לעשות.
זה המדד הכי טוב לדעתי לאיכות העונה ואני מאד מקווה שבעונה הבאה אני אראה את הסדרה כי זה מעניין ולא בגלל כוח האינרציה.
אני גם מקווה / slayeret bojarsky user / ‏06/09/2010 14:03 new
793969860
כן היו פרקים שנהניתי מהם בעונה הזו, אבל היא ללא ספק לא מהמוצלחות. מוזר שמופאט יכול כל כך להבריק לפעמים (בפרקים שציינת, בזיווגים, בשרלוק) וכל כך לפספס בפעמים אחרות (רוב העונה הזו, וג'קיל, שאני יודעת שהרבה אנשים מאד מעריכים, אבל בעיני פספסה לגמרי את הפוטנציאל שלה).

יכול להיות שהיה עדיף להשאיר אותו על תקן "כותב הפרק השווה של העונה" ולא לתת לו את המושכות. אבל מי יודע, אולי בעונה שש הוא יתעשת.
ביקורת על טורצ'ווד / לה לה user / ‏23/06/2010 00:38
1072244203
הסדרה נוצרה כאחות הבוגרת של דוקטור הו. לרוע המזל, העונה הראשונה היא לא בוגרת במיוחד, אולי אפשר לקרוא לה האחות המתבגרת שמתעסקת בלי סיבה טובה במיוחד בסקס, סמים ואלימות. בעיניי העונה הראשונה כיפית לצפייה אבל היא בהחלט לא חובת צפייה. לחובבי קפטן ג'ק הרקנס הצפייה יכולה להיות אפילו קצת מאכזבת, הדמות הופכת בטורצ'ווד להרבה יותר יבשה ועייפה מבסדרה המקורית וגם הדמויות החדשות שמרכיבות את הצוות שלו לא מרגשות במיוחד.

העונה השנייה נחמדה מאוד בעיני, היחס של הכותבים לדמויות קופץ בכמה רמות ובניגוד לעונה הראשונה, לי היה מאוד אכפת מכל אחד מחברי הצוות. פרקי סוף העונה מתמקדים בדמויות שלמדתי לאהוב במשך העונה והם מצויינים.

הסיבה שאני נותנת לסדרה 5 כוכבים היא המיני-עונה השלישית, ילדי כדור הארץ. כאן הסדרה הופכת להיות בדיוק מה שהיא הייתה אמורה להיות - הטייק הבוגר והאפל על העולם של הדוקטור.
מדובר ביצירת מופת מכל בחינה. אפשר לוותר על 2 העונות הראשונות אם אין לכם סבלנות אליהן, אבל אל תוותרו לעצמכם על צפייה בחמשת הפרקים האלו, שמצליחים להיות מאוד מותחים ומאוד מרגשים ויחד עם זאת מצליחים לבקר בצורה חריפה ומדוייקת את החברה האנושית והמנהיגים שהיא בוחרת לעצמה. לא לפספס.

אני תומכת בביקורת של לה לה / nerf / ‏05/09/2010 15:40
0
העונה הראשונה מטופשת. הדמויות, שאמורות להוות בבואה של האדם הרגיל, מהוות יותר התגלמות של האדם חסר כל עקבות ושליטה מינימלית על יצרים ומאוד מהר, האשמת החייזר התורן בעניין, הופכת מגוחכת. הכתיבה גרועה, העלילה גרועה, והדמויות משעממות על פי רוב ומעצבנות לצפייה בשאר המקרים.

לולא כורח הנסיבות, במצב רגיל, לא הייתי ממשיכה לראות את הסדרה מעבר לפרק השני.

העונה השנייה חביבה. הדמויות מתחילות לפעול יותר בהיגיון, עם כי לא תמיד, ולמעשה הקטליזטור לאחד האירועים הגדולים בעונה, הוא שוב מעשה איוולת של אחת מהן, שמנוגד גם למאפייני הדמות כפי שהוצגו קודם, וכמובן להיגיון הפשוט. העלילות יותר הגיוניות, יותר מעניינות ועל אף נפילה פה ושם, זו כבר סדרה שסביר לצפות בה.

העונה השלישית מצוינת. אוהבי מד"ב יהנו מכל רגע.

כמה הערות כלליות:
דבר מה במראה הכללי של הסדרה הפריע לי, אינני יודעת לומר בדיוק מה. משהו בצילום. משהו בליטוש. משהו במראה הסופי של המוצר שלא בדיוק מגיע לרמה של סדרות דומות שמגיעות מארה"ב.

הדמויות לא כתובות טוב ובסופו של יום, אם לא אכפת לי מהדמות, לא ממש מעניין אותי לראות את הסדרה. העונה השלישית טובה למרות הדמויות ולא בגללן.
לא רוצה לקלקל אבל... / dvdscr / ‏05/09/2010 20:28
0
העונה הראשונה, אכן די חלשה אבל נותנת סיפור מסגרת כלשהו. טוב, אף אחד לא עושה משהו מדהים ישר מההתחלה, זה נדיר.
העונה השניה, חביב - לא יותר. סוף העונה שמספר על כל אחד מהם ואיך הוא הגיע לצוות היה בהחלט פרק טוב.
העונה השלישית הייתה טובה - אבל...
וזה אבל גדול.
הצוות הזה שרואה חייזרים, שרואה המון דברים רעים, ראה הרבה מוות בשתי העונות הקודמות ופתאום חלק ממנו (גוון לדוגמא) נהיה כל כך "רכרוכי", הבכי, הדמעות, סוף העולם.
אלה אנשים שאמורים להיות קו ההגנה האחרון ועכשיו הם נזכרים להתבכיין?
אני אישית חושב שזה משהו שקורה הרבה בסדרות בריטיות, להראות את הצד הרגשי של אותם אלה שאמורים להיות הגיבורים.
זה יותר מתאים לסרט הוליוודי מאשר לסדרת טלויזיה.
בחרו אותם לתפקיד כי הם אמורים לתפקד טוב תחת לחץ, לא לבכות ברגע השיא ובטח שלא לפעול ברגש כאשר הם צריכים להיות מחושבים ולוגיים.
לטעמי התסריט לוקה בקצת יותר מדי "ריגשי", אבל חוץ מזה, בהחלט הטוב ביותר שהיה מבין שלושת העונות.:-`
מוסכם. ועדיין העונה השלישית מצוינת. / nerf / ‏06/09/2010 02:08
0
זה מה שהפריע לי בעונות הקודמות ? בראשונה בעיקר (כל סיפור ה"ליסה" היה מכאיב לצפיה).

העונה השלישית מוצלחת, כפי שאמרתי, למרות הדמויות, לא בגללן.
דיייי!!! / ANGEL N user / ‏04/09/2010 22:14
665226674
מישהו צריך לשים סוף לזלזול של קשת לצופים שלה.

לא ייתכן שבלוח השידורים קבועה תוכנית בשעה 21:00 (כוכב נולד - הגמר), אבל במקום להתחיל לשדר את התוכנית הם יקרינו פרומו של יותר מרבע שעה!!!

ואגב, לקנוס אותם זה כבר ממש לא פתרון. לא נראה שזה מה שיגרום להם לחדול מההתנהגות המזלזלת הזו. אז הגיע הזמן שהרשות השנייה תתחיל להפעיל סנקציות אחרות נגד קשת.
ועדיין, חצי שעה פחות מגמר השרדות. / שלמקו GRAS user / ‏05/09/2010 00:27 ללא תוכן
העיקר / א.ביטרן / ‏05/09/2010 00:36
0
שדיאנה זכתה:-D~אנגל~היי סמיילי של אנג'ל::)
להמלצה על תשובה זאת שלח 1, להתנגדות שלח 2 / רכזת תרבות user / ‏05/09/2010 13:09
1072243903
בכל מקרה הקופה תצלצל.

כל עוד צופים (וצופות כמובן) ממשיכים לצפות בתכניות הללו, ומוכנים לסבול כל ההתעללות מטעם ההפקה/ערוץ, ועוד לשמש ברצון בתפקיד הפרה החולבת, אז יש להם (לצופים) בעיה. אתה מרגיש שעובדים עליך? אל תראה, אל תכתוב, פשוט תתעלם. אם מספיק אנשים יחליטו
"I'm mad as hell and I won't take it anymore"
החברות יעשו משהו. לקבל קנס מצחיק שעשר דקות של מסרונים נכנסים מכסים, לא מזיז להם ולא ישפיע על ההתיחסות לצופים.
באופן עקרוני אני נמנע מצפייה בערוצים הללו... / ANGEL N / ‏05/09/2010 17:05
0
ובד"כ רואה את הסדרה והתוכניות שמשודרות שם באתרים של הערוצים.
אומנם גם באתרי הערוצים (מאקו, נענע 10 ורשת) יש פרסומות, אבל הרבה פחות מאלה שבעת שידור התוכנית בטלוויזיה ובלי פרומואים ארוכים כאורך הגלות....
דם אמיתי עונה 3 פרק 10 ~sp~ / bosco user / ‏24/08/2010 10:21
727743321
פתיל שנפתח מחדש כדי לקשר לעונה ולפרק.
נא להקפיד כשפותחים דיון חדש על פרק לציין את הפרטים שלו, כדי שבעתיד יהיה קל למשתמשים למצוא את הדיון הרלוונטי.

תכל'ס? הפרק הכי טוב של העונה מבחינתי ~sp~ / מיקה user / ‏24/08/2010 06:28
936397638
צ'מעו, קודם כל איך שזה התחיל עם המבט המזועזע של סוקי כשהיא פולטת בגועל "אני *פיה*?" - פרייסלס. אין הרבה רגעים שאני מצדדת בפאקווין, אבל בעונה הזו יש לה כמה רגעים כאלה ("אני הכלבה שתהרוג אותך!" שהיא אמרה ללורנה, למשל). גו עונה שלוש!

אחר כך העובדה שכמעט לא היו בפרק רגעים דלים או משעממים. קצת עם הטיול של חזוס ולאפייט בתת מודע, אבל מעבר לזה הכל היה סבבה.
וסאם!
וקריסטל ה- מה זה היה בדיוק, פנתר שחור? וג'ייסון וה"או מאמא!" שלו. חמוד! רק מה הוא ככה מנשק את טארה המעאפנה?
אני יודעת שלא רק אני מתפללת שטארה תחליט שנמאס לה מסוקי, מהסטאקהאוסים ומבון טמפס, אבל אולי אם כולנו נאחד חזק חזק את משאלותינו, זה גם יעבוד?
טאלבוט הצנצנת היה נפלא, כמו שהוא כשהוא צנצנת לא מטאפורית בלבד, ומה שהיה עם הזונה ממין זכר (שאגב, נדמה לי, או שהוא היה נאביד מ90210? ואם כבר - מי זו הבחורה שניצלה ובגדה בסאם? זו ההיא שהיתה בזמנו בהצגה ההיא עם אלייזה דושקו ואדי קיי תומאס? קלי גארנר או משהו?) - זה היה הזוי ומטריד כמו שרק ראסל יודע.
וסוקי ואריק. מתנשקים. על באמת. ווהו!
ואז הוא קושר אותה כמו כלבלבה במרתף, עם הקולר. ענק!
וג'סיקה והויט - יי! חזרו לעצמם. היה לי כיף. "גם אני אוהבת אותך הויט פורטנברי. ועכשיו, תשתה את הדם שלי!"

אחלה פרק, מוי כיף, מוי תעסוקות, ובלי זאבים מעיקים. יי!

(אווו... והלבוש הסגול של פאם - איזה יפה היה לה!)

אני לא אהבתי את הקטעים (ספוילר) / כירבולית user / ‏24/08/2010 11:54
1072244097
עם אריק.
אוי, סוקי סוקי, מתי היא תלמד לחשוב עם הראש ולא עם התחתונים?
מה כבר ביל מסתיר? או אולי זה באמת סתם שטות שאריק המציא בשביל לבלבל את סוקי.
טוב, אולי הנקע בצוואר שהיא בטח קיבלה מלנשק את עמוד החשמל השבדי הכניס לה קצת שכל לראש.
גם לא אהבתי את זה שקריסטל ומשפחתה האיכותית הם חתולים.
לקחו את החיה הכי נאצלת ונקייה בטבע, והפכו אותה למשה שלאפייט הגדיר בגאוניות:
a whole new dimention of trash
מבחינתי, סאם יצא גדול בפרק הזה, במיוחד בתגובה לאחיו שהתלהב מהמכות שהכניס לאבא של קריסטל: well, you're an idiot.
סוף סוף דמות שמכירה בחולשות של עצמה, ומראה איזשהו ניצוץ תקווה לשינוי.
שלא כמו טארה, שהדבר היחיד שנשאר לעשות איתה זה לאשפז אותה באותו מקום בו נמצאת אמא של לאפייט.

יש למישהו הימורים מה יקרה בסוף?
ביל יהפוך לפיה ויציל את סוקי?
סוקי תצלה ערפדים עם כוחות המיקרוגל שלה?
אריק יגיד לראסל "You killed my father, prepare to die?"
אני ממש במתח, מקווה שהם לא יאכזבו כמו בסוף עונה הקודם...
מה אריק רוצה מסוקי (ספוילר לפרק הבא) / האח קרמזוב user / ‏24/08/2010 22:27
1072244046
או לפרק שאחריו, הקדימון הוא לשניהם.

~sp~
אמנם רמזו על זה בצורה די כבדה כבר בפרק הזה, אבל בקדימון לשני הפרקים האחרונים של העונה רואים את אריק מסתובב בחוץ באור יום. אפשר לשער שהוא ישתמש בדם של סוקי כדי לעשות את זה, מן הסתם כחלק מהתוכנית שלו מול ראסל.
אני לא מאמינה (ס') / slayeret bojarsky user / ‏28/08/2010 22:46
793969860
שאריק סתם המציא את הקטע על ביל. אני מאמינה שאכפת לו מסוקי באמת ובתמים. הוא לא רצה להשתמש בה, אבל פאם עשתה לו רגשי רציני והוא נאלץ בסוף לעשות משהו. אבל הוא לא ייתן לה להיפגע.
מחרה מחזיקה / מיקה user / ‏29/08/2010 00:34 ללא תוכן
~sp~ / כירבולית user / ‏29/08/2010 14:29
1072244097
אריק ככל הנראה ירוקן (drain) את סוקי מדמה (תאמינו לי, דם ערפדים או לא, אני לא מבינה איך היא נשארת בכלל בחיים, או לא הופכת לערפדית).
אבל יש לי הרגשה שהוא יתן לה לשתות מהדם שלו...והאינטרס ברור.
וזה גם בטח יעבוד על סוקי, כי אם היא קפצה על סאם כשביל לא היה בשטח שלוש שניות בערך, אפשר רק לדמיין מה יקרה עם אריק.
בקשר לביל, השתכנעתי שהוא אכן שיקר לסוקי. לא בגלל אריק, זה פשוט הגיוני מבחינה עלילתית. ואם לא הגיוני, זה לפחות מעניין (אותי לפחות, כבר הבנתי שכולם פה מתעניינים רק באריק... :-E)
לא רק באריק. / דורון ז user / ‏30/08/2010 00:40
294966143
גם בג'סיקה... :-D
ברור...ג'סיקה שולתתתת! / כירבולית user / ‏30/08/2010 11:52 ללא תוכן
כן גם אני זיהיתי אותו / דפנה user / ‏25/08/2010 03:02
151951577
זה בהחלט נביד שהתדרדר לזנות.
מסכימה כמעט לגמרי ~sp~ / slayeret bojarsky user / ‏28/08/2010 22:44
793969860
חוץ מזה שהמסע של חזוס ולאפייט היה מעניין למדי בעיני ואילו הסיפור של סאם שיעמם אותי.

הו, אריק! הוא היה כל כך אנגסטי ופגיע והוא נישק את סוקי... אח! מבחינתי לא צריך בכלל שום דבר אחר בסדרה הזו חוץ מהסיפור שלו.

אני מצטרפת למשאלה בקשר לטארה. איזו בחורה מעצבנת.

ג'סיקה והויט! יי!
חלק מהטיול ההוא היה בסדר. / מיקה user / ‏29/08/2010 00:33
936397638
אבל הוא היה טיפה ארוך מדי בעיני.
לא קלי גארנר כי אם אריאל קבל / מיקה user / ‏04/09/2010 01:37
936397638
הזכורה לטוב כאשתו הנבגדת של דין בגילמור.
~sp~ / דורון ז user / ‏24/08/2010 09:58
294966143
השיא של הפרק באמת היה בשניה הראשונה:
I'm a fairy? How fucking lame

הטיול של לאפייט וחזוס התחיל די משעמם, אבל אז ראינו בו ש שניהם באים משושלות של מכשפות לסוגיהן. אמא שלו אמרה שיש לו כוח, אז כנראה זה זה.

ומעניין מה התוכנית של אריק (בהנחה שהפעם יש לו כזו). פאם לחצה עליו לנצל את סוקי איכשהו נגד ראסל, יכול להיות שסתם בתור פיתיון.

אני לא אהבתי ש ~sp~ / שגיש user / ‏24/08/2010 10:39
382403218
מתחילה התפזרות כלשהי בסדרה.

איך בעיירה קטנה כמו בון טאמפ אפשר למצוא ערפדים, אנשי זאב, פיות, ועכשיו כן מכשפים/ות ואנשי פנתר?
זה לא רק שם / עדי / ‏24/08/2010 11:17
0
זה בכל העולם.
זה קורה קרוב מדי ~sp~ / שגיש user / ‏24/08/2010 11:43
382403218
לטעמי.

ושסבא של חסוס היה מכשף וסבתא של לאפייט היתה מכשפה, והם מגלים את זה דרך ה- V, אני מבין שתהיה לזה חשיבות ותרומה בעלילה אבל זה נשמע לי קלוש ומתחיל להתפזר.
כן, יש באמת אינפלציה (ספוילר) / כירבולית user / ‏24/08/2010 11:59
1072244097
בכמות ה"יצורים" בסדרה.
יש לנו אנשים שהופכים לכלבים, זאבים, חתולים...
מה חית המחמד הבאה?
חמוס? תוכי? נחש מחמד?

בקשר לעניין הכישוף, נראה לי שבעונה הזו רק מציגים לנו את הנושא (גם באמצעות הדמות של הולי, המלצרית החדשה). אני מקווה שבעונה הבאה זה יהיה יותר ממוקד.
טוב, אז ככה: ~sp~ / מיקה user / ‏24/08/2010 16:34
936397638
(יי, אופציית העריכה עוקפת תאונות אנטר!)

קודם כל - אין ערפדים בבון טמפס. יש רק ערפד אחד - ביל, ועכשיו אנחנו יודעים שהמלכה שלחה אותו לשם בכדי להתקרב לסוקי. שאר הערפדים נמצאים בשריבפורט, שהיא עיירה גדולה הרבה יותר, בעצם עיר קטנה.

סוקי היא לא פיה, היא רק קצת פיה. ואאל"ט - היא בדיוק אותה דרגה של פיה כמו האדלי. ואני בכלל לא יודעת כמה האדלי בכלל יודעת על הקטע של הפיות. למעשה, סיכוי מאוד סביר שהמלכה בכלל לא יודעת שסוקי פיה - היא רק יודעת על הטלפתיה. שבדיעבד - בכלל לא מגיעה מהפיות, אלא מהמשפחה הרגילה של סוקי. או משהו.

אנשי הפנתר ואנשי הזאב אף הם אינם גרים בבון טמפס; החתולים גרים בשוליים, לא בתוך עיירה אלא בסביבה. הייתי אומרת חוות עצמאיות אבל זה יותר כמו שטח שהם השתלטו עליו ושמו בו קרוונים וצריפים. הם שייכים למחוז, אבל לא לעיירה. סאם, משנה הצורה היחיד הגיע לעיירה מאוחר יותר, והגיע כי הוא חשב ששם יהיה לו שקט, ולא ידע שיש שם את סוקי שהנוכחות שלה תייצר באז על טבעי, במיוחד עם האאוטינג הגדול של הערפדים. והולי - אני לא חושבת שהולי גרה בעיירה קודם לכן. לו כך היה, היא היתה מכירה את מרלוט שהוא בעצם הבר היחיד וארלין לא היתה צריכה להכיר לה את כולם ולספר לה על המקום.
בסדרה עצמה - קרי ספרים וטלויזיה - בהחלט יש יותר מדי יצורים. אבל ככה זה נכתב, מה לעשות? לפחות היא עשתה חלוקה די הגיונית מבחינת ההתפרשות שלהם על פני הדרום. יש אותם בלואיזיאנה, טקסס ומיסיסיפי.

אה, אחרון - חזוס ולאפייט - בפרק הזה נוצר לי הרושם שלאפייט לא נבחר רק בגלל העיניים היפות שלו עם הריסים המלאכותיים והאייליינר המוקפד. היה נראה שחזוס בחר בו בקפידה בגלל שהוא הבין שלאפייט בא משושלת של מכשפות, אז גם זה לא מרגיש לי כמו צירוף מקרים או תסמונת פי השאול.
כותרת הודעה זו נערכה. ~sp~ / מוטי / ‏24/08/2010 13:05
0
הם מתחילים לפמפם את עניין המכשפים והמכשפות כמו שבעונה הקודמת הם התחילו להזכיר את אנשי הזאב - כנראה כבר יש להם תוכניות לעונה 4, פרק קצת מאכזב -פילר שכזה, אי אפשר להגיד שהיה אירוע מיוחד שתרם לעלילה - אבל גם לא היו קטעים ממש משעממים, יש עוד שני פרקים לסיום העונה, ציפיתי לראות את ראסל משתגע - משהו כמו טבח המוני, או לפחות הורג את הבחורה מליגת הערפדים שמופיע בטלוויזיה, במקום זה קיבלנו הרג של זונה ממין זכר שהזכירה לו את טאלבוט, אני לא מבין למה אריק פשוט לא בורח למקום אחר, בריחה לחווה שלו באירלנד - או לכל מקום אחר נידח בעולם - הרי הוא ייודע שזהו רק עניין של זמן עד שראסל יושמד ע"י ליגת הערפדים, במקום זאת הוא נשאר במקום ומחכה למוות הצפוי לו, וראסל לוקח את הזמן - זה לא שהוא אמור להיות הערפד הכי זקן וחזק שקיים וצי של אנשי זאב משרתים אותו -והוא יודע שאריק הרג את טאלבוט, אז למה הוא מחכה???

לגבי ביל, הימור שלי שכל הפגישה בהתחלה והתחלת הרומן עם סוקי היה מתוכנן - אולי אפילו הצעת הנישואין, בהוראת המלכה, ובסופו של דבר ביל יצטרך לבחור בין נאמנותו למלכה לאהבתו לסוקי, אני מהמר על זה שהמלכה רוצה להשתמש בסוקי כ"ברז" שיאפשר לה להסתובב באור היום ברחבי העיר, וביל יודע את כל זה ולא סיפר לסוקי - הסיפור כנראה יתפוצץ בסוף העונה, גם לא ראינו את המלכה הרבה זמן...

מעניין אם שני הפרקים האחרונים משודרים ברצף, או שפרק סיום העונה ביום אחר....
מסכים בעניין ~sp~ / שגיש user / ‏24/08/2010 14:37
382403218
הכשפים, גם לי זה מרגיש כמו הכנה לעונה הבאה.

מעניין איך העונה הזו תגמר...
לגבי ראסל (ספויילר) / מיקה user / ‏24/08/2010 16:00
936397638
היה לו חשוב לסגור מעגל עם טאלבוט קודם. עכשיו כשהוא עשה את זה במוחו המעוות, הוא יכול להתפנות לאריק.
(ספויילר) שמת לב ש... / מירב / ‏25/08/2010 18:22
0
שמת לב שאריק נישק את סוקי - הוא הוציא את הניבים שלו?
אני חושבת שזה מראה שהוא באמת אוהב אותה....~!~~!~
סליחה נשמטה לי לי מילה (ספויילר) / מירב / ‏25/08/2010 18:24
0
התכוונתי שלא יצאו לו הניבים
אוווווווווווווו / slayeret bojarsky user / ‏28/08/2010 22:46 ללא תוכן
ספוילר - שאלה / מיכל / ‏25/08/2010 23:35
0
מה הקשר בין זה שקריסטל ומשפחתה מכורים לסמים ולזה שהם אנשי פנתר?
הם לא מכורים, הם סוחרי סמים. / מיקה user / ‏26/08/2010 05:32
936397638
ואין שום קשר בין זה לבין סוג הישות המיסטית שהם.
היי / עמי / ‏27/08/2010 03:10
0
ממש ממש תודה
No Ordinary Family - הפיילוט (זהירות ספוילרים נרחבים) / ניר user / ‏24/08/2010 09:03
119328546
אז הפרק הראשון דלף לרשת, ואפשר להתחיל לדסקס עליו.

אז ככה- דבר ראשון, הסדרה היא בדיוק מה שמצפים ממנה- סדרת "משפחה-אוהבת-אבל-במשבר" עם טוויסט של כוחות על. אפשר להגיד בגדול שהפרק הראשון הוא פשוט הרחבה של הטריילר- הוא לא מוסיף עליו הרבה.

עלילת המשנה עם השודדים הייתה חביבה למדי, אם כי לא ממש היה ברור מאיפה לשודד יש גם כוחות. האם מדובר בטייס? כי אם כן, זה לא ממש הוברר. מה גם שהם די עברו לסדר היום על כל טראומת ההתרסקות והעובדה שהטייס (כביכול?) מת להם מול העיניים. מוזר.

צ'יקליס ובנץ מצוינים, כרגיל, ואהבתי את ההומור ששילבו בתסריט בנסיונות שלהם לגלות את גבולות הכוח שלהם (אם כי כבר נמאס לי מהאפקט המטופש הזה של בנאדם רץ במהירות על וכל העולם סביבו קופא. אפשר פעם אחת סדרה בלי האפקט המנג'ס הזה? אה, והקטע עם ה-7000 המבורגרים שהיא צריכה לאכול אחרי ריצה כדי לחדש כוחות- לקוח כמעט אחד לאחד מהסדרה "הברק").

לעומתם, שחקני המשנה שמשחקים את השותפים לסוד- התובע השחור והלבורנטית במעבדה- סתמיים למדי. הילדים בכלל שחקנים איומים, ובואו נקווה שישתפרו עם הזמן.

הטקסטים נעים בין שנון למבחיל ("היית בלתי רגיל הרבה לפני שידעת לתפוס קליעים". בלעחס!)

דבר אחרון- כנראה שגרג ברלנטי שומר חסד נעורים לשחקנים הותיקים שלו. אחרת קשה להסביר למה הפסיכולוג שמופיע בדקה האחרונה הוא דוקטור אבוט מ"אברווד". (הבנתי שאיימי משחקת גם ב"אחים ואחיות", אז כנראה שזו מגמה).

לסיכום- הפרק הראשון חביב למדי, מראה פוטנציאל להמשך, אבל לבוא עם ציפיות בהתאם. בינתיים לא מדובר ב"דבר הבא", אבל בהחלט פיילוט מהנה ושווה לפחות לדגום אותו.
בהחלט כך (ספוילרים) / בועזז user / ‏25/08/2010 12:20
1072244164
לא ראיתי בסדרה משהו מקורי במיוחד (למעט כח המתמטיקה של הבן), אך התחושה שהותיר בי הפרק הראשון היתה "כמו 'גיבורים', אבל נחמד".
ובהרחבה - הקצב איטי מדי לטעמי, הדיאלוגים שבלוניים וכוחות העל המופגנים שם כבר נלעסו באינספור סדרות וסרטים. גם האפקטים לא טובים רוב הזמן.
עלי לציין שאהבתי את האפקט של הטלפורטציה של הפושע, אם כי הוא נראה מועתק מהסרט "אקס מן 2" (אותו ענן שחור. אולי הוא עובר דרך אותו מימד כמו נייטקרולר?).
מעבר לכך, בהחלט מתבקש שכלל האצבע "אם לא ראו גופה - הוא לא מת" יהיה נכון גם עבור הטייס, אך אינני מאמין שהפושע הוא הטייס, אחרת: א. הגיבור היה מזהה אותו; ב. בתיק ההרשעות שלו היה רשום משהו; ג. הפושע לא היה יודע לירות ב-Sweet spot של הגיבור.
לסיכום - יש לסדרה פוטנציאל. אני אחכה לעוד פרק או שניים.
לא בדיוק ספוילר / darthziv user / ‏25/08/2010 12:37
106603848
נייטקרולר נעלם בענן סגול (עם ריח גופרית)
פיילוט זוועתי ~sp~ / okok4 user / ‏25/08/2010 22:28
981784955
לסדרה הזאת אין שום סיכוי לשרוד, אני מצטער. הכל שם קירטע: המשחק, הבדיחות, האפקטים. כבר ראינו ב'פושינג דייזיז' מה אפשר לעשות כשתסריטאים מקבלים הזדמנות להתעסק עם כוחות על ויוצאים מהקופסא. איך לעזאזל חזרנו שוב ל"וואו, אני חזק", "וואו, אני רצה מהר", וואו, אני קוראת מחשבות". רק הילד נדפק עם הכוח להיות חנון.

הרגע היחיד בשיעממון הזה שהיה עם קמצוץ עניין התרחש בחניון, וכולו היה ריפ עלוב לסצנת הטלפורטזציה של הנייטקרולר בתחילת X2 (אחת מסצינות הפעולה הטובות שנוצרו).

בקיצור, פיילוט עילג לסדרה שנראת חסרת ערך. 45 דקות של בזבוז זמן מוחלט. עצוב ששחקן אדיר כמו מייקל צ'יקליס מתבזבז על שטויות כאלה.

אני מהמר על ביטול תוך 6-7 פרקים.
מסכימה על הכל (ספ') / איימס user / ‏26/08/2010 02:53
1072243830
חוץ מהעובדה שזה מבטיח כשלון. דווקא בגלל שזה לא מחדש כלום, זה ישרוד 16 עונות.
במפתיע מסכים עם כולם. / asas00 user / ‏26/08/2010 05:17
1072244160
פיילוט לא מרשים וגם לא מוצלח. לא הספקתי לראות הרבה מהפרק, אבל ממה שראיתי בהחלט לא הרשים. העלילה די רדודה עם סוג של "הו, יש לנו כוחות על, מה עושים עכשיו". סביר להניח שתבוטל לאחר מספר פרקים, סדרות מהסוג הזה כבר לא מחזיקות מעמד (ראו: איסטוויק - שהייתה עוד טיפה יותר טובה. ) כן, אמנם שחקנים די מוכרים, אבל זה לא מספיק.

אבל מי יודע - אולי יהיה איזשהו משמעותי.
ג'קסון רת'בון מצטרף לקאסט / spikish / ‏31/08/2010 14:48
0
http://www.buzzsugar.com/Jackson-Rathbone-Joins-Ordinary-Family-10677984

מה שאומר שכנראה שהם ישרדו לפחות עד שהוא יעזוב.
לא ראיתי את הפיילוט / גיל user / ‏02/09/2010 19:56
1072244133
אבל PUSHING DAISIES היא ממש לא דוגמא לסידרה מצליחה, היא היתה ייחודית ומעולה, אבל די כשלה, היא קיבלה עונה שנייה רק בגלל ביקורות טובות ובוטלה די מהר..
לעומת זאת, סדרות על טבעיות קצת יותר בנאליות (HEROES, SUPERNATURAL ודומיהן, שלא לדבר על GHOST WHISPERER למשל) מקבלות רייטינג נאה יחסית ומקבלות כמה עונות.
לכן קצת קשה להגיד שהיא תבוטל כל כך מהר, אולי דווקא בגלל כל מה שציינת היא תחזיק הרבה זמן מעמד...
ל"החיים על פי נד" היו נתוני צפייה מעולים בארה"ב לכל אורך העונה ה-1 / / ‏02/09/2010 22:20
0
מה שהרס את המומנטום לסדרה הייתה הפסקת השביתה המוארכת באופן מגוחך שהייתה בין העונה ה-1 ל-2. לרשת abc היו מספיק סיבות לתת לסדרה עונה 2 מעבר לביקורות הטובות..
בכל מקרה לא התייחסתי בהודעה שלי לרייטינג. / okok4 user / ‏03/09/2010 00:01
981784955
הדגש היה על קריאטיביות. פרט לארט המוקפד ולאפיל האוונגרדי שלה, 'פושינג' הוכיחה שניתן לטפל בנושא של כוחות על גם מחוץ לתבנית המשומשת שכבר נטחנת בהוליווד עשרות שניים. No Ordinary Family נראת כמו שאריות של כל מיני רעיונות שכבר מוצו מזמן. סדרות גרועות מצליחות, זה לא חדש לי, אבל הסדרה הזאת עושה רושם כל כך סתמי שאפילו את הצופים שרק מחפשים מנוחה למוח היא תשעמם.
ביקורת חיובית שלי: / דורון ז user / ‏03/09/2010 19:47
294966143
ההשוואה הכי קלה לסדרה הזו היא Heroes, או אולי הסרטים 'משפחת סופר על' וה-Fantastic Four. אחרי שראיתי את פרק הפיילוט, באמת הייתי מתאר אותה כמו שילוב של כל אלה, אבל עם אווירה של הסדרה צ'אק - היא קלילה, לעיתים קרובות קיטשית, ויש בה הרבה בדיחות טיפשיות ומהנות. הטעות שסדרות כמו Heroes עשו לדעתי, הייתה לקחת את עצמן יותר מדי ברצינות, ולנסות להיות אפלות ועמוקות. לפעמים צריך פשוט כיף משפחתי טוב ונקי.

באופן די ברור (אמרתי כבר שלא תמיד חייבים להיות עמוקים?) כל בן משפחה קיבל מה שהוא הכי צריך:
- הילד די אידיוט ("צריך להתרכז בטלויזיה, הם מדברים בדרום אמריקאית!") והופך לגאון.
- הילדה מנותקת לחלוטין (חושבת שמצאה את אהבת חייה, בזמן שכולם צוחקים מאחורי גבה כי הוא שוכב עם החברה הכי טובה שלה), והופכת לטלפתית.
- האבא מרגיש מיותר ועלוב (אפילו מזכירים לו איך נתפס לו הגב במשחק פנטומימה) והוא הופך לסוג של סופרמן, שקופץ ברחבי העיר בסגנון הענק הירוק.
- האמא קרייריסטית בלי זמן למשפחה שלה, ועכשיו היא יכולה להספיק הכול ועוד להגיע למיטה עם בעלה בשעה 16:00.

משהו שיש בסדרה הזו שאהבתי הרבה יותר מב-Heroes - כמעט כל הדמויות חוץ מהמשפחה הן אנשים רגילים. לאבא כבר יש סיידקיק שמתלהב כל כך עד שהוא בונה לו Lair במוסך שלו (עם וויי-פיי!), וגם האמא בטחה בלבורנטית חביבה. אני לא אומר שדמויות המשנה האלה מרתקות במיוחד, אבל עצם הנוכחות שלהן הופכות את הפלאי לאפילו יותר פלאי. סופרמן הרבה יותר מרשים בתור הבן האחרון של קריפטון בכדור הארץ, מאשר אם כל המשפחה שלו הייתה שורדת ובאה בטיסה לארוחת חג ההודייה.

יש אמנם דברים שגם אני לא אהבתי, בעיקר את הקריינות שבאה מהטיפול הזוגי, אבל אני מקווה שהם יירדו מזה בהמשך.

קיבלנו טעימה מהרעים של הסדרה כשהאבא פגש שודד עם כוח שיגור לטווח קצר. הקרב נגדו היה טוב מאוד לטעמי, במיוחד אחרי שגילינו שסופרמן שלנו הוא לא לגמרי בלתי פגיע. יש סיכוי טוב שגם הטייס יחזור מתישהו עם כוחות (אני מנחש שבתור נבל), אבל אני לא חושב שעיקר הסדרה אי פעם יהיה במאבק נגד Supervillains. עיקר הסדרה הוא המשפחה, ולמרות הקיטש המאסיבי שהיה בסצנת הסיום, אני אהבתי אותה - אבא זורק את הכדור חזק מדי, וכולם נותנים מבטים לאמא, שתרוץ להביא אותו...מהצד השני של העיר.

בהחלט יש פוטנציאל, נקווה שהיא תשרוד.
דם אמיתי עונה 3 פרק 11 ~sp~ / slayeret bojarsky user / ‏30/08/2010 14:30
793969860
ג'יז איזה פרק מעפן. אריק הציל אותו מאבדון מוחלט. והקטע של ג'סיקה והויט גם.

כל השאר - ארלין והתינוק שלה, סאם וטארה, ג'ייסון וקריסטל - ב-ו-ר-י-נ-ג!

לפחות צדקתי בקשר לאריק, האכפתיות שלו והתוכנית שלו.

אחיו של סאם שם פצצה? אם כן, הלוואי והיא תהרוג את טארה.

~sp~דווקא היה פרק לא רע לדעתי, / דורון ז user / ‏30/08/2010 18:17
294966143
אבל קצת filler בשביל פרק לפני סוף עונה.

1. למה ממשיכים לתת לטארה סצינות סקס? הם לא מבינים שאני אוכל מול הטלויזיה?
2. מה אמא של הויט חושבת שהיא תעשה כדי להפריד אותו מג'סיקה?
3. אין דרך לגלות שימוש בדם ערפדים? וואו, בטח כל שחקן בכל ליגה שקיימת משתמש בזה. מעניין איך נראה ה-NBA בעולם של דם אמיתי.
4. מה בדיוק המלצרית-מכשפה נתנה לארלין?זה באמת נכשל, או שזה עשה משהו לתינוק?
5. חזוס הוא מכשף רשע ולאפייט מכשף טוב?
6. ראסל בטח ימות הרבה יותר מהר מאריק. לא מהר כמו גודריק, כי יש לו קרם הגנה של פיות, אבל יותר מהר מאריק.
~sp~ / bosco user / ‏31/08/2010 01:22
727743321
אני חושב שזה תכלס מה שיציל את אריק, העניין הזה שערפדים מתאדים מהר יותר ככל שהם זקנים יותר.
כן, היה קצת מנומנם ~sp~ / כירבולית user / ‏31/08/2010 10:00
1072244097
חוץ מהסוף, שהיה פשוט חזק!
אהבתי את המינוח של סוקי, "supernatural sunscreen" (מתי זה יהיה זמין בחנויות?), וגם את הצעקות שלה, "!I hate you, I hate you all".
והפרצוף שלה כשביל שיתף פעולה עם אריק, היה פשוט פרייסלס...
שלא לדבר על החלפת המבטים בין אריק וסוקי, שניה לפני שלראסל נשבר מכל ההתמהמהות...
וכמובן, ההליכה של אריק בשמש. זה היה כ"כ משכנע, ממש האמנתי לו שהוא ערפד שלא ראה את השמש איזה אלף שנים.
אני משערת שגם פרק הסיום יהיה קצת משעמם...עם התכנון של קריסטל וג'ייסון לעצור את הפשיטה על המשפחה שלה, ואלוהים יודע מה האח המעצבן של סאם מתכנן.
אבל יש את סצינות סוקי-ביל-אריק, והן מספיקות כדי להשאיר אותי במתח.
אז אני רואה / slayeret bojarsky user / ‏31/08/2010 14:55
793969860
שגם את בכל זאת אוהבת את אריק, לפחות קצת :)
I am only human...Z-D / כירבולית user / ‏31/08/2010 19:08 ללא תוכן
:-E) / slayeret bojarsky user / ‏31/08/2010 21:13 ללא תוכן
לול על האוכל מול הטלויזיה / מיקה user / ‏02/09/2010 03:47
936397638
ויאדה על ראסל, אריק וגודריק.
זה גורם לי להרהר / כירבולית user / ‏02/09/2010 10:10
1072244097
איזה אוכל לדעתכם הכי מתאים לנשנש כשצופים בדם אמיתי?
זרזיפי דם מחתך נייר? / מיקה user / ‏02/09/2010 16:57 ללא תוכן
נקניק דם. / דורון ז user / ‏02/09/2010 23:24
294966143
או אפשר ללכת על הכיוון השני, ולאכול מאכלים עשירים בשום.
~sp~ / Dave user / ‏31/08/2010 01:20
1072244037
הוא לא שם פצצה, הוא חתך את האזעקה ששומרת על הכספת.

פרק בינוני עם סיום טוב.
למרות שהיו לאריק מספיק הזדמנויות לשפד את ראסל.
אה, חבל / slayeret bojarsky user / ‏31/08/2010 01:37 ללא תוכן
קריפי (ספויילר) / דפנה user / ‏31/08/2010 12:36
151951577
מה שמתבשל שם בבטן לארלין. קצת מזכיר לי איזו עלילה ממכושפות.
דרך אגב ידעתם שהולי המלצרית/ בוחשת בעשבים היא אחות למחצה של ג'וליה דרייפוס (איילין מסיינפלד).

חבל שנגמרה לה עוד עונה. מצפה לפרק אחרון עם קצת יותר אנרגיות.
"קצת יותר אנרגיות" (ספ) / שגיש user / ‏31/08/2010 15:29
382403218
זה בדיוק הביטוי שחיפשתי,

אמנם סוף העונה הקודמת היה קצת רע בתכלס, אבל האנרגיה שם היתה מטורפת. כל העיר היתה בכאוס, שושן צהלה ושמחה. והעונה? סוף עונה בקול ענות חלושה.

מעניין גם מה קרה עם האיש-זאב-מאהב של סוקי.
ומה קורה עם "הסמכות".

אגב, גם הסצינה עם חזוס והמסיכה היתה מקפיצה.
אני חושב ש... / דורון ז user / ‏31/08/2010 21:34
294966143
שהסמכות תיכנס לקראת סוף הפרק, ויהיה קרב בו ראסל מחסל שומרים ערפדים בסיטונאות, עד שמגיע איזה ערפד עתיק לא פחות, או אולי כמה, ויעשו סדר.

ואני מקווה שגם יתייחסו לעניין של חוק הערפדים. אולי הוא יידחה בסוף הפרק, ויתחילו מהומות ערפדים או משהו.
אבל... (ספויילר) / דפנה user / ‏01/09/2010 00:01
151951577
ראסל אמור להישרף. אני לא חושבת שהוא יצא מזה חי. מת יותר נכון.
אבל אז מה יישאר לפרק סוף העונה? / דורון ז user / ‏01/09/2010 00:57
294966143
יש עוד כל מיני סיפורים צדדיים, אבל הסיפור ה"ראשי" של סוקי-ביל-אריק-ראסל לא יכול להיגמר בדקה הראשונה של פרק סוף העונה...
עלה הקדימון לפרק האחרון / כירבולית user / ‏01/09/2010 18:28
1072244097
יש שם כמה רמזים למה שיקרה. ודמות אחת שלא חשבתי שאראה שוב בסדרה מפציעה שם.
אבל זה לא נגמר שם... ~sp~ / מיקה user / ‏02/09/2010 22:23
936397638
הועלתה טענה כנגד ביל שהמלכה היא זו ששלחה אותו לבון טמפס לרגל אחרי סוקי, והיו חילופי דברים בינו לבין אריק בסגנון "באתי לבון טמפס כי יש לי שם שורשים, משם אני במקור" -"אה, נכון." וזה - עם או בלי ראסל - לא נפתר. לא עדיין.
ומה יהיה עם המלכה?
ועם האפטר מאט' של מה שראסל עשה? ועם אנשי זכויות הערפדים והרשות?
וכל אנשי הזאב נעלמו לגמרי, מה קורה אתם?
בקיצור, יש המון קצוות לא פתורים.
מסכימה, עונה די משמימה ~sp~ / OKDeSign user / ‏02/09/2010 01:50
1072243828
לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל חסר הטירוף של מריאן!
אריק בהחלט הדבר היחיד הטוב שעוד נשאר שם,
אוי המבטים שהוא נתן לסוקי לפני שהוא וראסל התחילו בחגיגות..

כמה מחשבות רנדומליות:

- הסצינה עם המסיכה של חזוז הייתה מקפיצה!
- אני לא מחבבת את המכשפה החדשה הזאת..
- מסכן טרי, הוא פשוט נשמה טובה!
- ג'יסון אדיוט עם לב טוב, אני מוכנה שהוא גם ישאר בסדרה
- טארה - נוראית, כ"כ לא היה מענין לראות אותה עם סאם שוב...
-סאם שיכור זה מצחיק
-אהבתי את המונח של פאם - Bleed (אאל"ט) והתרגום הפיראטי דמ-עות XD
-טאבלוט עדיין הצנצנת בכל מקום עם ראסל :D
-על הקבר של אגס היה כתוב שהשם שלו זה בנדיקט, ציינו את זה קודם? זה די מצחיק

ובכללי, אם הסיום עונה לא מעלה הילוך לא בטוח שאני אשאר לעונה 4 (טוב, אולי בשביל אריק..)
מסכים לגבי רוב ההערות שלך ( ~sp~ לפרק) / איתן גשם user / ‏02/09/2010 02:35
382403276
אכן עונה די משמימה, את הקודמת אהבתי הרבה יותר (אם כי לא את הפרקים האחרונים שלה. בכלל, נראה לי שאלן בול לא מצטיין בסיומי עונות בסדרה הזאת).

אני גם מסכים שלא נשארו הרבה סיבות לצפות בסדרה, אבל שכחת את ג'סיקה! בהחלט סיבה מצוינת בפני עצמה (ועכשיו שהויט חזר להיות נורמלי, אז גם הוא. אני אוהב שהם ביחד. למה היו צריכים להפריד ביניהם באופן מלאכותי....).

חוץ מזה, סאם השיכור לא הצחיק אותי בכלל. סתם פתטי. ושינוי ההתנהגות של הדמות היה קיצוני מדי.

גם אני לא אוהב את המכשפה החדשה, ולמרות שהקטע עם חזוס היה מקפיץ אני לא משתגע על הסיפור ה"חדש" שלו ושל לאפאייט.

ולגבי השאלה על השם האמיתי של אגס - כן, הזכירו את זה קודם. כשאגס פוגש את לאפאייט לראשונה האחרון צוחק על השם שלו ואז טארה מגיעה ומסבירה שקוראים לו בנדיקט ושזה הכינוי שהדביקו לו (בדיוק שידרו את הפרק הזה השבוע בשידורים החוזרים ובדיוק נפלתי על הקטע הזה).
כן, כן / slayeret bojarsky user / ‏02/09/2010 12:30
793969860
תודה שאתה לא מסוגל לעבור את היום בלי לראות לפחות פרק אחד של טרו בלאד ;-)
ג'סיקה פשוט לא קיבלה מספיק זמן מסך / OKDeSign user / ‏03/09/2010 16:28
1072243828
וזה לא שסאם הצחיק אותי קומדיה,
אלא פשוט היה לי מצחיק לראות אותו, קשה להסביר, שינוי באמת קיצוני מידי בדמות

~sp~
עכשיו יש את הסיפור שהוא רצח 2 אנשים ובעצם פעם הוא היה קונמאן?
דבר ראשון שחשבתי עליו זה לנסות לעשות סויר שזה לא רעיון טוב..
~.sp~

ובקשר לסיום עונה הקודם, הוא פשוט היה.. טוב, לא יודעת, שונה..
הוא היה הזוי לחלוטין, אני באמת לא זוכרת למה המשכתי לעונה 3...ח
אני לא חושבת שהעונה היתה משמימה / כירבולית user / ‏02/09/2010 10:24
1072244097
אני אישית נהניתי מהעונה הזו הרבה יותר מהעונה הקודמת. לא סבלתי את מריאן, לעומת ראסל, שממש יהיה לי קשה להפרד ממנו...
אבל אני מסכימה לגבי סיומי העונות, וסליחה על הביטוי, אבל אלן בול פשוט לא מצליח לגמור כמו שצריך!
לא אהבתי לא את סוף העונה ה-1 ולא את סוף העונה ה-2, ואין לי כ"כ הרבה תקוות לגבי הסיום (המצופה, עדיין מבחינתי) של העונה הנוכחית.
לגבי דמויות המשנה, נראה שפשוט התסריטאים לא מצליחים לפתח אותן מעבר למה שיש בספרים, ששם המרכז הוא כמובן סוקי-ביל-אריק.
איה פלוטי / שלמקו GRAS user / ‏02/09/2010 20:58
993976986
איה פלוטי

פלוטי מנהל מתיכון סאנידייל
יש לו הכל, צופה וקוטלת
אבל הוא מנסה, ללא תוחלת
להישמר ממפלצות

פגש תלמידים שהפכו לתנים
מיד נשנשו הם לו ת'פנים
אבל לספרן לא היה שום חשש
תוך יומיים הגיע המנהל החדש

יצור קירח, לא מפסיק לדבר
מה שם המנהל? כמדומני סניידר
שלום, אמר סניידר, ומה התשובה?
כמעט ופתחה לו ת'ראש הבובה

אז סניידר התחיל לו להתעצבן
ותפס ת'קוטלת, חבריה גם כן
"אתם נערים, וכל יום זה מפגע
עמדו על במה ועשו הצגה!"

צופה וקוטלת אל מול המנהל
ולפני שהתחילו שנה לקלל
בא ראש העיר, בחור חמד ממש,
ואכל ת'מנהל כשהפך לנחש

להיות מנהל על פי שאול זה לא טוב
בקיץ זה חם, בחורף רטוב
וגם אם שרדת חופש גדול
אותך מישהו רק ירצה לאכול

הנה זה כבר קיץ, פוצץ התיכון
צופה וקוטלת הלכו כבר לישון
רק פלוטי וסניידר מביטים על כולם
לא צריך מנהל להציל ת'עולם

חמוד! :-D / trilliane user / ‏02/09/2010 21:00
745976298
(ותהיה: למה לא בפורום ג'וסוורס?)
איפה פה עושים לייק? / kitty user / ‏02/09/2010 21:20 ללא תוכן
:*D / Amy user / ‏02/09/2010 21:33
1072244350
אהבתי! שמור לתחרות הפילקים בעולמות...
מצויין! / אדם / ‏03/09/2010 11:16 ללא תוכן
המשרד - פרק 4. ספויילרים / Saturn / ‏01/09/2010 20:04
0
זה לא זה. אומנם שיפור מהפרק הקודם אך עדיין הדברים שם לא עובדים. גם בפרק הזה הצחוקים והגיחוכים שכן קרו היו בזכות דמויות המשנה כמו יבגני והעלילה סביב עאבד.
הרביעיה הראשית עדיין על הפנים.

היה כזה פוטנציאל למתיחות עם כל העניין שיריב מחכה לטלפון מהצבא אבל זה הוביל לשיחה בודדת שהצחיקה רק את יוסי ואת דנה. פשוט רע.
השחקן של יריב צורת המשחק פשוט לא תופסת אותי. אני מתחיל להתעצבן מהאופן שבו הוא מדבר והוא לא משכנע. חסר הזיק הכל כך ברור של דוויט. אפילו הקטע עם ההומור הפיסי לא הוציא ממני תגובות, אולי בגלל שהקטע הזה כיכב בכל ההצצות לסדרה.

אבי עדיין מרושע ונבזי לפני הכל. סיום הפרק היה הדבר הכי לא טיפוסי ואופייני לסדרה הזו, כאילו התחלפה הסדרה אבל למען האמת זו הפעם היחידה שהדמות הזו קיבלה מימד אנושי או סימפטי כלשהו.

מגמת שיפור / דפנה user / ‏02/09/2010 11:11
151951577
אהבתי...
יבגני שלא מסיים משפטים.
יריב (דווקא יש לו פונטיציאל לדעתי) מדבר על קרול והשיחות שלו עם אשתו הרומנייה.
מערכת היחסים של אבי ואבא שלו.

לא אהבתי...
את הסליזיות שנוזלת מאבי כשהוא מדבר על שירי.
רגב.
דווקא לדעתי פרק פחות טוב בהרבה מקודמיו / דור--ק user / ‏02/09/2010 14:54
1072244139
הפרק היה משעמם ולא מצחיק. כל הקטע על הצבא ויריב היה דבילי לגמרי, מסכים לגבי דמותו של יריב, עד עכשיו היא החלשה בסדרה...

יבגני בינתיים היחידי שמצליח להוציא ממני חיוכים...גם את עבד אני מחבב, אבל הסיפור איתו בפרק היה משעמם...אוקיי,...אז הוא מדבר ערבית, למי אכפת?...כל הסיפור עם עבד רק גרם לי לא לסבול את הדתיה הזו.

מקווה לשיפור בהמשך ולא לעוד פרק כזה- שיכול בקלות להוציא אותי מהסדרה כבר בפרק הבא.
נראה לי שוויתרתי. / איימס user / ‏02/09/2010 15:59
1072243830
הדמות החביבה עלי היא יריב, אבל לא בתור דוויט, בכלל לא. הוא מגולם במין מייקל סקוטיות שכזו, מאוד מאוד רוצה להיות נחמד ובסדר, אבל סתם לא יוצא לו כי הסובבים אותו מתנכלים לו.

מצד שני, לא ראיתי את כל הפרקים, וגם בפרק הזה לא הצלחתי שלא להריץ קטעים נרחבים. אני חושבת שאפרוש בשלב זה.
עמוד 1 מתוך 40 | דלג לעמוד
x