אני הרגשתי שהפרק די אחיד מבחינתי, לא הרגשתי שהסיום שלו התעלה על התחלתו אבל אולי זה מפני שכמו שלא הבנתי איך המצב הגיע לידי כך שטריטר יכול לעשות ככל העולה על רוחו כמעט בבית החולים כדי לתפוס את האוס, ולהגיע לכמעט משפט, המשפט מתבטל בגלל שהאוס לא השתמש באוקסיקודין באמת לכאורה.
כלומר האם העברה היא רק השימוש עצמו ולא הרישום הכוזב עצמו של התרופה? ( הרי הוא היה יכול להגיד, נכון זייפתי אבל אחרי שקיבלת את הכדורים זרקתי אותם לפח ולא עשיתי בהם שימוש, זה גם היה פוטר אותו? האם זה לא הצורך לזייף שמעיד עד כמה כביכול המצב שלו מדורדר?)
מבחינתי המוטו של הפרק היה - גם המעשים משקרים
על פי קאדי, טריטר נתן להאוס הזדמנויות על ימין ועל שמאל שהאוס לא לקח כדי לא להגיע למצב הזה, אבל הפרקים האחרונים והפרק במיוחד הראו שמעשה נתינת ההזדמנות הזו היה שקר אחד גדול.
סוף הפרק שבו האוס שואל את טריטר האם לצפות לו שהוא ימשיך לארוב לו ולחפש אותו, וטריטר אומר שלא, הזכיר לי איכשהו את סוף הפרק בעונה השנייה שבו האוס מציק לרופא שלמד איתו והורס לו את המחקר וההוא בסוף שואל אותו ומה עכשיו , והאוס משיב לו שהוא סיים איתו ושהם שווים או משהו כזה, וכמו שאז לא חשבתי שאותו רופא היה זוכה לכזו הצקה מהאוס אלמלא הוא חיפש הסחת דעת בגלל העדרה של סטייסי, אני מניחה גם שטריטר לא היה הופך את האוס לכזו מטרה אלמלי תחושת המחסור בחייו שלו שהוא הודה בה בפרק, כך שהמעשים של שניהם משקרים בגדול לדעתי,
וגם הפרק מעשיו של האוס ממשיכים לשקר, נראה כאילו הוא מנסה לשקם את חייו ויחסיו, אבל לבסוף מתברר שרוב מעשיו כוונו גם כדי להציל את עצמו כנראה אבל גם נראה לי כדי לבדוק מה בדיוק יהיה מספיק לטריטר, (נראה לי שאחרי שקאדי אמרה לו להתנצל הוא מצא בזה עניין וזה עזר לו להשלים עם ההתרפסות כביכול וההיכנסות לגמילה) מעולם לא הייתה לו כוונה אמיתית להיגמל.
קמרון נראתה במהלך הפרק כאילו היא הצליחה ללמוד מהאוס רק דבר אחד- איך להפוך את החולה למרכז עולמך, ושלא יהיה אכפת לך במי מהסובבים אותך אתה פוגע בדרך וכמה רע להם. החיבוק שלה את האוס בסוף הפרק על ההתנצלות שלו לוילסון נראה לי כאילו הודאה בכך שהיא שמחה שזה לא באמת מה שהאוס ניסה ללמד אותה, כי זה לא היא בבסיס ועדיף לה שתנטוש את ההתנהגות הזו ויפה שעה אחת קודם. (או שהיא סתם ניצלה את ההזמדנות כדי לחבק אותו, וזה בהחלט יכול להיות שזה כן היא)
ואני בהחלט מקווה שהם ימשיכו לקו קליל יותר בפרקים הבאים (והאמת שהיה נראה לי שהם יקחו את הכוון הזה אחרי שקשת טריטר תיגמר עוד לפני שראיתי את הפרק הזה, אז הוא רק חיזק לי את הציפיה הזו, אם כי כל עוד לא ראיתי את הפרק הבא עדיין יכול להיות שאני טועה)
וסתם לסיום הערה של זלפה שהצחיקה אותי-
איך שהפרק מתחיל ורואים את השריפה זלפה אומרת לי, "טריטר עולה באש? "