קישורים ממומנים

האוס 3.11

0
מאת slayeret bojarsky
יום שני, 01 באוקטובר 2007
מעניין, התגובה שלי לפרק הזה הפוכה לתגובה שלי לפרק הקודם. רוב הפרק היה די meh בשבילי, אבל אז שתי הדקות האחרונות של הפרק גאלו אותו לגמרי. איזה סוף אדיר.

אז מה לא עבד? קמרון. אין לי מושג כבר מה הבחורה הזו רוצה או חושבת וגם לא מעניין אותי יותר. שתעוף לי מהמסך ותעזוב אותי בשקט. למה היא כל הזמן חייבת להיות במרכז? גרררר גם נמאס לי שכל הזמן הופכים אותה לקורבן. כמובן שאותה החולה היה חייב לחנוק (חבל רק שעצרו אותו) היא בפירוש ירדה לתחתית סולם הדמויות שלי, כשפורמן עוקף אותה בסיבוב (מטפורה מעורבת, אני יודעת).
לפחות התגובה של האוס לחיבוק שלה הייתה היסטרית.

החולה. לא ממש עניין אותי המקרה וגם היה לי ברור שכל עניין מחיקת הזכרונות שלו הוא טעות ושמחכה לנו עוד טוויסט. הפעם היחידה שלהתערב בחיים האישיים של החולה הייתה עוזרת ודווקא הפעם קמרון החליטה לכבד את רצונו.

צ´ייס. כרגיל, מעט מדי ממנו. אבל לפחות הוא קיבל קצת כבוד מהחבר´ה (חוץ מהירידות הרגילות של קמרון כמובן), בעיקר מפורמן.
והמאזן עדיין נוטה לטובתו ככל שזה נוגע לאבחנות נכונות.

מה כן עבד? כל מה שהיה קשור בהאוס. וכאמור, במיוחד הסוף. בטוופ צווחו שזה סיום חלש לקשת, ששום דבר לא השתנה ואני אומרת - נראה לכם?! קודם כל, אני לא חושבת שבאמת שום דבר לא השתנה. אני חושבת שהאוס בכל זאת לקח משהו מכל זה, הגם שזה מאד subtle וההתנצלות שלו לווילסון הייתה אמיתית לדעתי. וחוץ מזה, בכל סדרה אחרת הגיבור היה לומד את הלקח שלו ומשתנה לטובה. רק בהאוס יעזו לעשות קשת כל כך דרמתית ושהגיבור עדיין יאמין שהוא צודק ושכולם יכולים לחפש אותו. אוי, כמה צחקתי בשתי דקות האלה. ואת הטוויסט לגבי וולדמורט (הי הי) ממש לא ראיתי מגיע, אז קודוס להם.

חבל שנזכרו רק עכשיו לתת לנו סיבה להתנהגות הבלתי נסבלת של טריטר (נכווה ממישהו מכור בחייו ומוציא את זה על האוס), אבל מוטב מאוחר מאשר מעולם לא.

אני מקווה שהמשך העונה יתפוס טון קליל יותר ויהיה מבדר (אני רוצה חולי מרפאה!) ושקמרון תעלם לרקע. להרבה זמן.
שיתוף
האוס 311 ספוילרים / bosco / ‏01/10/2007 19:57
0
יאדה על כל עלילת האוס,סופו של טריטר, וסוף הפרק. איזה יופי!
וכל הפרק אני אומר לעצמי "מה זה? מה עשו ממנו? זה לא האוס שאני מכיר!"
כל השאר לא ממש הפריע לי למרות שהיתה די הרגשה שעלילת החולה נדחקת אצלי לשוליים בהתרכזות בפרק כי כל מה שהיה קשור בהאוס וטריטר היה הרבה יותר מותח ומעניין.
ההתנהגות של האוס במשפט היתה כל כך מצחיקה. וגם הציניות שלו לגבי תכנית 12 השלבים... אנדרה הענק, לול.
ואחרי מה שקדי עשתה בשבילו בפרק הזה, אם הוא לא עושה לה ילד בסוף אני מאוד אתאכזב. :)
כל מה שיש לי להגיד זה (ספוילר האוס 311) / Foamy Latte / ‏01/10/2007 20:21
0
האוס+ווילסון 4אבה!!!!!!
לול / slayeret bojarsky / ‏01/10/2007 21:05
0
כל עוד זה לא קמרון+האוס, אני יכולה לחיות עם זה.
דווקא (ספוילר האוס 311) / Foamy Latte / ‏01/10/2007 22:49
0
אין לי בעיה עם קמרון. היא הייתה ממש מגניבה בפרק הזה, ומגניבה בכלל מתחילת העונה, ואני אוהבת איך שהיא כבר לא לוקחת את הבולשיט של האוס ברצינות.

האוס צריך מטפלת. או גנון או דיי-קר או משהו. ווילסון יהיה כל כך הרבה יותר רגוע אם הוא ידע שיש מישהו שמשגיח עליו בזמן שהוא בעבודה.
מגניבה (ס´) / slayeret bojarsky / ‏01/10/2007 23:48
0
היא ממש לא המילה שהייתי בוחרת. מטיפנית, חסרת עמדה ברורה, מביכה - אלה המילים שלי לתאר אותה. בפרק הקודם היא נובחת על ווילסון בגלל על זה שהוא "בגד" בהאוס, עכשיו פתאום האוס עשה את הכל לעצמו ולא צריך לתת לו מילימטר של הנחה, אבל בגלל שהוא התנצל בפני ווילסון (הבוגד שהגיע לו נאום תוכחה), מגיע לו חיבוק. הא? מה? וככל שזה נוגע לחולה - כשצ´ייס מתעקש על אבחנה, הוא מציל את החולה מהליך קיצוני בלתי הכרחי, כשקמרון מתעקשת, קורה בדיוק להיפך.
זו גם ההרגשה שלי (ספויילר האוס 311) / Shlamko JR / ‏01/10/2007 22:13
0
העלילה של החולה השבועי הייתה משעממת ביותר וזאת למרות מחיקת הזיכרון שהיה הליך רפואי מעניין ביותר אם כי לרוע מזלו של הכבאי קצת מיותרת.

אבל סוף הפרק הוכיח שוב למה האוס זה האוס ולמה הסידרה הזו היא בכמה רמות מעל לסדרות אחרות, זה פשוט מדהים לראות דמות ששוברת את כל הנורמות והמוסכמות של עולם הדמויות בטלויזיה.

פשוט תענוג צרוף

לסיום הרשו לי לצאת בהצהרה - קדי שולתתתתת!!!!!!!!!!!!!! וזהו.
כאילו שאתם לא יודעים מה אני הולך להגיד (ס´) / ofer / ‏01/12/2007 00:32
0
כן, כן, זה הולך להגיע ויהיו פה המון סימני קריאה. המון.

ביי. ביי. טריטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אמרתי לכם).

שלום ולא להתראות, עוף לי מהסדרה, אל תתקשר, ואתה יודע מה- אתה מוזמן להתפגר (רציתי לצאת פואטי). והשופטת הזאת- הו! סוף סוף מישהו עם שכל! למה היא לא הייתה יכולה לבוא כבר בפרק 5?!
טוב, יאללה, מה זה משנה? העיקר שהאדיוט עף ולא צריך לסבול יותר אותו, את המסטיקים שלו, את הדיבור החלש-קריפי-עאלק-מפחיד שלו, וזהו זה. good-bye.

והסוף היה אדיר, ובהחלט אין על האוס ו-ווילסון.

קיצר, סליירט- יאדה על הכל. על כ-ל מילה. תבינו לבד מה זה אומר (אבל החיבוק היה נורא חמוד. אז אולי... יש... תקווה?)
ועוד משהו שאני חייב להדגיש (ס´) / ofer / ‏01/12/2007 00:48
0
גם אני מאוד מקווה שהסדרה תיקח כיוון יותר קליל בזמן הקרוב (לפי הפרק הזה, נראה שזה מה שהולך לקרות). בשבוע האחרון ידיד שלי ראה את 310 ורצה לדסקס עליו. הייתי חייב לסרב, פחדתי להיכנס לדיכאון...
אוי / slayeret bojarsky / ‏01/12/2007 12:39
0
באסה בשבילך לגבי אתה יודע מה. אני מקוה שזה ישתפר בהמשך העונה.
האוס 3-11 (ס´) / אורלי / ‏01/12/2007 10:10
0
אני הרגשתי שהפרק די אחיד מבחינתי, לא הרגשתי שהסיום שלו התעלה על התחלתו אבל אולי זה מפני שכמו שלא הבנתי איך המצב הגיע לידי כך שטריטר יכול לעשות ככל העולה על רוחו כמעט בבית החולים כדי לתפוס את האוס, ולהגיע לכמעט משפט, המשפט מתבטל בגלל שהאוס לא השתמש באוקסיקודין באמת לכאורה.
כלומר האם העברה היא רק השימוש עצמו ולא הרישום הכוזב עצמו של התרופה? ( הרי הוא היה יכול להגיד, נכון זייפתי אבל אחרי שקיבלת את הכדורים זרקתי אותם לפח ולא עשיתי בהם שימוש, זה גם היה פוטר אותו? האם זה לא הצורך לזייף שמעיד עד כמה כביכול המצב שלו מדורדר?)

מבחינתי המוטו של הפרק היה - גם המעשים משקרים
על פי קאדי, טריטר נתן להאוס הזדמנויות על ימין ועל שמאל שהאוס לא לקח כדי לא להגיע למצב הזה, אבל הפרקים האחרונים והפרק במיוחד הראו שמעשה נתינת ההזדמנות הזו היה שקר אחד גדול.

סוף הפרק שבו האוס שואל את טריטר האם לצפות לו שהוא ימשיך לארוב לו ולחפש אותו, וטריטר אומר שלא, הזכיר לי איכשהו את סוף הפרק בעונה השנייה שבו האוס מציק לרופא שלמד איתו והורס לו את המחקר וההוא בסוף שואל אותו ומה עכשיו , והאוס משיב לו שהוא סיים איתו ושהם שווים או משהו כזה, וכמו שאז לא חשבתי שאותו רופא היה זוכה לכזו הצקה מהאוס אלמלא הוא חיפש הסחת דעת בגלל העדרה של סטייסי, אני מניחה גם שטריטר לא היה הופך את האוס לכזו מטרה אלמלי תחושת המחסור בחייו שלו שהוא הודה בה בפרק, כך שהמעשים של שניהם משקרים בגדול לדעתי,
וגם הפרק מעשיו של האוס ממשיכים לשקר, נראה כאילו הוא מנסה לשקם את חייו ויחסיו, אבל לבסוף מתברר שרוב מעשיו כוונו גם כדי להציל את עצמו כנראה אבל גם נראה לי כדי לבדוק מה בדיוק יהיה מספיק לטריטר, (נראה לי שאחרי שקאדי אמרה לו להתנצל הוא מצא בזה עניין וזה עזר לו להשלים עם ההתרפסות כביכול וההיכנסות לגמילה) מעולם לא הייתה לו כוונה אמיתית להיגמל.

קמרון נראתה במהלך הפרק כאילו היא הצליחה ללמוד מהאוס רק דבר אחד- איך להפוך את החולה למרכז עולמך, ושלא יהיה אכפת לך במי מהסובבים אותך אתה פוגע בדרך וכמה רע להם. החיבוק שלה את האוס בסוף הפרק על ההתנצלות שלו לוילסון נראה לי כאילו הודאה בכך שהיא שמחה שזה לא באמת מה שהאוס ניסה ללמד אותה, כי זה לא היא בבסיס ועדיף לה שתנטוש את ההתנהגות הזו ויפה שעה אחת קודם. (או שהיא סתם ניצלה את ההזמדנות כדי לחבק אותו, וזה בהחלט יכול להיות שזה כן היא)

ואני בהחלט מקווה שהם ימשיכו לקו קליל יותר בפרקים הבאים (והאמת שהיה נראה לי שהם יקחו את הכוון הזה אחרי שקשת טריטר תיגמר עוד לפני שראיתי את הפרק הזה, אז הוא רק חיזק לי את הציפיה הזו, אם כי כל עוד לא ראיתי את הפרק הבא עדיין יכול להיות שאני טועה)

וסתם לסיום הערה של זלפה שהצחיקה אותי-
איך שהפרק מתחיל ורואים את השריפה זלפה אומרת לי, "טריטר עולה באש? "
לול לזלפה (ס´) / slayeret bojarsky / ‏01/12/2007 12:36
0
אני בטוחה שהרבה היו מצטרפים לסנטימנט הזה...

לגבי החשיבות של האמירה של קאדי שהיא החליפה את הכדורים בפלסיבו - זה לא לגמרי מופרך. ממה שאני הבנתי העבירה לא הייתה הרישום הכוזב, העבירה הייתה גניבת סמים מחולה מת. כדי שאפשר יהיה להרשיע בעבירה צריך שכל המרכיבים של העבירה יתקיימו, כולל המרכיב העובדתי וחלק מן המרכיב העובדתי של העבירה הזו הוא הסמים. כמו שלא תוכלי להרשיע אדם ברצח של מישהו אם יתברר שאותו אדם חי, לא תוכלי להרשיע אדם בגניבת סמים אם מה שהוא גנב לא היה סמים. מה שכן תוכלי לעשות זה להאשים בנסיון לגניבת סמים. אבל השופטת הזו, שהייתה האדם הכי אינטילגנט בכל הסיפור הזה, הייתה צריכה להחליט אם יש טעם להמשיך עם המקרה הזה למשפט עם מושבעים שזה עניין יקר (ועל חשבון משלמי המיסים). היא לא בהכרח חשבה שאין שום אפשרות להרשיע פה את האוס במשהו, אבל סביר שהיא הבינה שזה יהיה קשה, כי האוס יעשה צרות והחברים שלו נאמנים לו עד כדי כך שהם אולי משקרים בשבילו על הדוכן (אני בטוחה שהיא ידעה שיש סיכוי טוב שקאדי משקרת, זה לא היה מאד קשה לראות) והאוס לא איש מסוכן שמציף את הרחוב בהרואין וטריטר מונע מנקמה ולא מרצון אמיתי למנוע פשע וכל אלה ביחד הצטרפו לה לכך שממש לא שווה לבזבז כסף וזמן על משפט להאוס. אז היא הסתפקה בתוכחה ובלשלוח אותו להמשך גמילה. זה לא בדיוק הליך משפטי תקין, אבל לאור הקשקוש המשפטי שהיה כל הקשת הזו, אני עוד יכולה לבלוע את זה.
ויש לי בקשה / slayeret bojarsky / ‏01/12/2007 12:38
0
אני מאד אשמח אם לא תדברו על הפרומואים לפרק הבא מבלי לתת לכך אזהרה (גם אם זה רק להגיד באופן כללי מה ההתרשמות לגבי הפרק הבא, כי זה עלול לגרור דיון מצד אנשים אחרים לגבי הפרטים של הפרומו)
לגבי (ס´) / אורלי / ‏01/12/2007 16:02
0
השופטת אין לי שום טענות, היא בהחלט הרשימה אותי בהגיון הישר שלה, אבל על הצד של טריטר שכל כך נלחץ מהעדות של קאדי עוד לפני שהשופטת אמרה משהו אני קצת התפלאתי כי לא הבנתי איך זה משנה את מה שהם טוענים, אבל אני מניחה שאם האישום היה גניבת סמים וצריכים להתקיים כל מרכיביו כדי להשיג הרשעה אז יש בכך הגיון.

ובקשר לפרומואים אני לא ראיתי בכלל פרומואים לשבוע הבא, אני רק הצטרפתי למה שאמרת לגבי העניין על המשך הפרקים שיקחו קו יותר קליל ויותר חולי מרפאה, ואמרתי שעוד לפני שראיתי את הפרק הזה חשבתי שכשהקשת תסתיים העונה תמשיך בכיוון יותר קליל ועכשיו אחרי שראיתי את קאדי אומרת להאוס שהוא חייב לה כפליים שעות מרפאה הדעה הזו ובעקבות מה שאמרת, הדעה שלי רק התחזקה, שום התייחסות לפרומואים או משהו.
אוי, סורי / slayeret bojarsky / ‏01/12/2007 17:54
0
ראיתי בזווית העין את המילים "הפרק הבא" בהמשך המשפט שלך וברחתי מהר מתוך מחשבה שאת מזכירה את הפרומו. אני? פרנואידית? חס וחלילה...
לא נורא :) / אורלי / ‏01/01/1970 02:00
0
העיקר שאיש לא ספויילר ! (זה שמישהו הוא פרנואיד לא אומר שהספויילרים לא רודפים אחריו...)
לול / slayeret bojarsky / ‏01/01/1970 02:00
בקשר לקמרון וצ´ייס (ס´) / ofer / ‏01/12/2007 17:10
0
צ´ייס נמצא עכשיו בערך בשלב שבו הייתה קמרון בעונה הקודמת- לחקות את הצדדים הטובים של האוס וללמוד ממנו. אבל לעומת קמרון, שהיה נראה שהיא מתחילה להתפתח נפשית ולהפוך ליותר חזקה וכל זה אבל כנראה שלא הייתה מספיק עצמאית, אז פשוט הפכה להאוס (רק הרבה פחות מוצלח), אני מקווה שלצ´ייס זה לא יקרה. ואני גם מקווה שהתסריטאים הולכים לאנשהו עם הכיוון הזה של קמרון, כי אחרת זה סתם מעצבן.
ספוילרים וכו´ / TVgoat / ‏01/01/1970 02:00
0
גם התגובה שלי הפוכה לתגובה שלי לפרק הקודם. הרבה יותר נהנתי ממנו.

המקרה השבועי היה פחות מעניין מבשבוע שעבר, אבל הוא גם לא היה החלק המרכזי של הפרק, כך שזה לא הפריע לי. את האוס אהבתי, בניגוד לפרק שעבר בו לא יכולתי לסבול אותו. וקאדי הפעם הייתה מעל ומעבר, לאורך כל הפרק היא הוכיחה את עצמה. לגבי קמרון אני עם פואמי. ודווקא צ´ייס הוא זה שמעצבן אותי עם חיקוי ההאוס שלו (לא שזה חדש...)

אבל גולת הכותרת של הפרק בהחלט הייתה הגילוי בסוף... ו-ווילסון היה כל כך חמוד עם המבט על הפנים שלו כשהוא הבין שההתנצלות של האוס לא הייתה חלק מההגמלות!

בכל מקרה, ברוך שפטרנו מטריטר, ושלא נראה אותו שוב לעולם :X.
שבוע שעבר? / slayeret bojarsky / ‏01/01/1970 02:00
0
הזמן עובד בצורה מעניינת ביקום שלך :)

you have no idea... / TVgoat / ‏01/01/1970 02:00 ללא תוכן
/ slayeret bojarsky / ‏01/01/1970 02:00 ללא תוכן
3.11 ס´ / ענבל / ‏01/01/1970 02:00
0
למען האמת ממש לא נראה לי שקמרון הולכת להעלם מהמסך וטוב שלא..
בייחוד לא לאחר שהאוס יידע אותה ש LOVE KILLS.
האימרה הזו פותחת חלון הזדמנויות לקשר ויהיה נחמד לצפות בזה,
אפשר להניח שכשהם יהיו ביחד האוס יהפך לאדם טוב יותר, (ואז יפוג בטח הקראש שיש לי להאוס.. כי כל החספוס הסקסי והרוע יעלמו ואז מה ישאר לנו מהאוס? אדם ענוותן וצנוע בן 47 עם קול סקסי?!)

בכל אופן, למרות רגשותי האמביוולנטים לנושא הטעון "קמרון - האוס" אני דווקא רוצה לראות אותם כזוג.
כותרת ההודעה הכילה ספוילר ולכן הוכנסה פנימה (ס´) / yushi / ‏01/01/1970 02:00
0
שלום לטריטר תהיה חסר

הסיום די הימם גם אותי, והאמת קצת הכעיס, הוא חייב להשתנות
קצת! אבל אז חשבתי, מה באמת גורם לאנשים כמו האוס להשתנות?
אתגרים מוזרים כמו טריטר ווילסון וסמים? ממש לא! הם חיים על
דברים כאלה. התשובה היא - אהבה. ועד שלא נראה שהאוס אוהב
מישהי, או לפחות מתאהב, לא נראה אותו משתנה.
מצד שני, אני חושש ממשהו כזה מאוד, זה יהפוך את הסידרה למשהו
נורא, אלא אם כן התסריטאים הגאונים יעשו את זה כמו שצריך...

מגיע ח"ח לדייויד מורס, שהצליח בהבעת פנים אחת לגרום לי
להבין כמה הוא שחקן גדול. כשהאוס הולך אליו להתנצל, רואים על
הפנים שלו את החמלה, את ההתרככות הזו, והייתי בטוח שזהו,
ובום. הוא חוזר לטריטריות שלו. קטע גדול.

האוס 3.11 / זלפה / ‏01/01/1970 02:00
0
איזה עינוי סיני זה לחכות חודש להאוס ואז לגלות שהחליפו לנו אותו. במקום האוס יש שם בחור מוזנח שהולך לתוכנית שניים עשר הצעדים ואומר לקאדי שהוא פאתטי ואני אומרת: "נכון, אתה פאתטי."
כשהוא אמר שלאנשים אין ציפיות ממנו, חשבתי על זה שהוא אכן הרויח עמדה אומללה. אף אחד לא מצפה ממנו להתנהגות נורמלית. אפילו כשהוא מתנצל בפני וילסון (והו, כמה שהוא צריך להתנצל בפני וילסון) וילסון מאושר כאילו זכה בלוטו, כי באמת, מהאוס לא מצפים שיתנצל.
טריטר אחרי כל הכוח שגילה הפך לקטן מאוד בבית המשפט. לא יכולתי שלא להיזכר בשוטר שפעם דיברתי איתו והתלונן על השופטים המעאפנים שכל הזמן משחררים להם עצורים אחרי שעבדו כל כך קשה כדי לתפוס אותם. אז הנה, סוף סוף זה גם קורה בטלויזיה, רק שהפעם אני מבסוטית בשביל העציר. הוא סוף סוף מצא את עצמו בסוף. נזכר שלא איכפת לו מאף אחד, כי הוא האוס, והוא מציל את החולים. (מזכיר קצת את אנג´ל ב 5.12: אני אנג´ל, איי ביט דה בד גייס...")

וסתם הערה כללית, לכל אלה שמתרגשים מזה שהאוס לא באמת רצה להיגמל והלך לגמילה בגלל המשפט. אין אף מכור שהולך להיגמל (בטח שלא בפעם הראשונה) כי הוא רוצה להיגמל. הם כולם הולכים בגלל המשפט, בגלל המשפחה, כי האמא/האשה/הילדים לוחצים, כי השופט זרק אותם לכלא ועדיף ללכת לקבוצה של נגמלים מללכת לעבוד במשהו אחר, או כי חבר החליט לגרור אותם ל"פגישת אן איי".
ולמרות שהם לא באו כדי להיגמל, לפעמים זה תופס, וכל גמילה מקדמת אותך לגמילה שממנה כבר לא תחזור לסמים.
ולכן אני אופטימית מאוד לגבי האוס והגמילה שלו. הכל זה חלק מהתהליך. ונורא אהבתי את המטפל שם, בקבוצה. הוא היה אחלה.
ההתרגשות (ס´) / slayeret bojarsky / ‏01/01/1970 02:00
0
היא לא בגלל שגילינו שהאוס לא באמת רצה ללכת לגמילה. היה ברור במהלך כל הפרק שהוא הולך בגלל שהוא מנסה לגרום לטריטר לחשוב שגם המעשים שלו מעידים שהוא מצטער כדי שהוא יבקש לבטל את התביעה ולא בגלל שהוא באמת רוצה וחושב שהוא צריך.

ההתרגשות הייתה בגלל שבמהלך הפרק הוא העמיד פנים שאכן הגמילה מתחילה להשיפע עליו, פיזית בטוח ואולי אפילו נפשית רק כדי לגלות בסוף שזו הכל הייתה הצגה (חוץ מההתנצלות לווילסון שאני מאמינה שהיא אמיתית) והוא היה על ויקודין כל הזמן. קודם כל - זה היה טוויסט מפתיע ומגניב עבורי, שנית, זה כל כך האוסי לשחד עובד במוסד גמילה להגניב לו ויקודין... ואני אוהבת את האוס האוסי.

מה יהיה הלאה? לא יודעת. אבל הסוף הזה יישאר מגניב.
ואני התבאסתי מהחולה השבועי (ס´) / אפרתי / ‏31/07/2007 21:30
0
(מעניין אם מישהו מסתכל כאן בתגובות, חצי שנה אחרי שראיתם את הפרק אני רואה אותו בערוץ 3...)
(האם זה רלוונטי לציין ספוילר אחרי השידור בערוץ 3?)

מסכימה עם מה שנאמר לגבי הסוף ההאוסי. מאד הפתיע אותי, והיה משעשע, אבל האמת שקצת התאכסבתי בשביל האוס. נראה לי שההצגה המעולה של ה"גמילה" שלו דורשת מאמץ כמעט כמו לעבור את זה באמת. אז לא חבל?

ולגבי החולה - כל הנושא של מחיקת הזכרון נראה לי מופרך בהקשר של החולה הזה. אין לי מושג לגבי ההליך הרפואי עצמו, ואם יש בכלל דבר כזה, אבל ההסבר בפרק לא היה מספק בעיני. אם הבעיה היתה זה שהוא מאוהב בארוסתו של אחיו, לא היה יותר קל לעבור דירה / מדינה ולהתרחק ממנה מאשר למחוק את *כל* הזכרון שלך?!
x