קישורים ממומנים

האוס 402 ספ´

0
מאת איתמר
יום רביעי, 03 באוקטובר 2007
פרק מעולה. נראה לי אחד הפרקים הכי אהובים עלי. כל הדינמיקה החדשה הזאת של האוס עם המתחרים הייתה מאוד מרעננת. כרגיל, הבעיה הרפואית הייתה משנית, אפילו יותר מהרגיל.
ההופעה של צ´ייס וקמרון הייתה מאוד טובה. איך בהתחלה הוא חשב שהוא מדמיין או משהו ואז מגלים שהם בכלל עובדים שם.
אהבתי איך הם הטעו אותנו כשהוא ראה את פורמן, כאילו הוא מדמיין אותם, אבל הרי הוא היה אחרי כמה שוטים של טקילה באותו רגע, אז מן הסתם זה די הגיוני שהוא ידמיין את פורמן. השאלה היא האם הוא דמיין אותו כי זה פורמן, או בגלל שאת קמרון וצ´ייס הוא כבר ראה.
נחמד לראות את קמרון, מאז שהיא הפסיקה עם הגישה המוסרית-בעלי-מת-אנשים-לא-משקרים ונהייתה איזו מין דמות מחוייכת כל יודעת עם דברים חכמים לומר מאוד כיף לראות אותה.
וכמובן, הכי חשוב זה שיש הוכחה שהם כן יחזרו בסוף, לפחות ככה אני מקווה. למרות שבמצב הזה אני גם אסתפק בצוות החדש של האוס כשמדי פעם הוא נתקל בצוות הישן מסיבה זו או אחרת.
שיתוף
אני מסכימה (ס´ 402) / slayeret bojarsky / ‏04/10/2007 01:18
0
היה אחלה, שוב. והפעם היה צ´ייס! אח, כמה יפה הוא היה כשהוא עמד על המרפסת, או איך שלא קוראים לזה. והוא ידע לפתור את המקרה, אני גאה שוב.

ג´ניפר מוריסון נראית נהדר בבלונד וקמרון לא עלתה לי על העצבים, שזה הישג.

המקרה אכן היה משני ולא ממש עניין אותי. אפילו אל קלטתי מה היה הפתרון וזה לא ממש מזיז לי (היופי של צ´ייס הסיח את דעתי). היה יותר מדי ענייני דמויות מכדי שיהיה אכפת לי מה קורה עם החולה.

לא היה לי ספק שצ´ייס וקמרון באמת היו שם ושווילסון שוב מנסה ללמד אותו את אחד מהלקחים המטופשים שלו. יפה שהוא לא מתייאש.לגבי פורמן, אני גם נוטה לחשוב שהוא כן שם, אבל אולי הוא באמת דמיין אותו כתוצאה מהאלכוהול והמחשבה שהוא מדמיין את הדאקלינגז. מצידי, פורמן יכול לא לחזור.

אני אוהבת את מספר 26, אני מקווה שזה אומר שהוא הולך להיות דמות קבועה.

אני איתכם (ס´) / ofer / ‏04/10/2007 14:29
0
איזה פרק מגניב!

גם לי לא כ"כ היה אכפת מהמקרה הרפואי, כל השאר היה פשוט מעולה. והאוס אפילו עשה רפרנס להישרדות!

בעניין קמרון וצ´ייס. נראה לי שהבנתי סופית שלא באמת מזיז לי אם פורמן יחזור או לא, אני מקווה שהוא לא יחזור (זמן המסך שלו בפרק הזה היה די והותר), אבל מאוד נחמד לקבל שוב את צ´ייס, ואפילו את קמרון, שאגב, נראית אחלה בבלונד (יותר מבתחילת עונה 2) והקטע שלה ושל האוס היה נהדר.
ונו, צ´ייס, ווהו, ברור. אבל... לא נראה כאילו התסריטאים אוהבים אותו קצת יותר מדי? בחייאת, הוא היה שם שתי שניות והופ, פתר מקרה שאפילו האוס התקשה איתו(?). נו באמת...

בינתיים כמעט כל המתמודדים ב"הישרדות: איי האוס" מעצבנים, חוץ מ-26 שהוא באמת יותר חביב, והכי מגניבה שם זאת מספר 13. אהמ, מעניין מה השמות שלהם (אחרי שקיבלנו דברים כמו אליסון קמרון ואריק פורמן).

ונו, ווילסון והשטויות שלו, לפחות הוא משעשע.
מי זה 26? / איתמר / ‏04/10/2007 14:44 ללא תוכן
ספוילר 4.02 / רייצ´ל / ‏04/10/2007 15:09
0
ה"נכה" המבוגר למדי.

ואני בדעות שלכם על הפרק, ומוסיפה - כשהאוס פגש סו"ס את קמרון רק לי היא הזכירה לרגע את פאם מ"המשרד"?
אני לא חושבת (ס´) / slayeret bojarsky / ‏04/10/2007 15:36
0
שזה היה מוגזם, זה לא שצ´ייס פתר את המקרה על סמך הנתונים ההתחלתיים, הוא פשוט ידע מה גורם לבעיות שהאוס והשורדים כבר גילו, זה די השלב האחרון בזיהוי. אני גם די בטוחה שהאוס כבר ידע בשלב הזה מה הבעיה ורק ניסה לראות מי מבין השורדים יודע גם.
אני חושבת שניסו בעיקר להראות כמה ידע ונסיון צ´ייס כבר צבר תחת ההדרכה של האוס, לעומת החדשים.
אהמ, זה נכון (ס´) / ofer / ‏04/10/2007 16:55
0
האמת שגם ציפיתי שיהיה מתישהו קטע כזה, רק שחשבתי שזה יהיה בזמן שהאוס מעביר את אחד השיעורים שלו ושזאת תהיה קמרון, כמו שהיה ב"שלושה סיפורים".
מספר 13 (ספוילר 402) / דורפל / ‏04/10/2007 20:21
0
היא ג´ני ריילי מ The Black Donnellys ז"ל.
13 גם שיחקה ב O.C / צורי / ‏04/10/2007 21:36 ללא תוכן
והראשונה (ספויילר) / Shlamko JR / ‏04/10/2007 22:31
0
שהוא העיף היא בכלל הבחורה מהפרק הקודם שכולם אמרו שהיא מזכירה את קמרון.

ואכן פרק מעולה וכיפי.
הי, נכון! / yushii / ‏05/10/2007 17:34
0
שכחתי ממנה לגמרי, וזה כיף לדעת שלתסריטאים באמת מותר הכול. אני ממש חיבבתי אותה פרק קודם, אבל גם עבר לי בראש משהו כמו ´עכשיו הוא ימצא 3 שדומים מאוד אבל לא בדיוק כמו הקודמים´. והם התחמקו מזה.
נהניתי כל כך (ס´) / yushii / ‏05/10/2007 01:39
0
הפסקתי כל עשר דקות סתם כדי להנות מהעובדה שיש לי עוד 30/20/10 דקות לראות את זה. כל האינטראקציה עם המועמדים היתה מעולה, והיתה באוויר את התחושה הזו, שאנחנו באמת לא יודעים מה יקרה, אולי האוס יעיף את כולם ויחזיר את הישנים, יש איזה מישהו שקצת אנחנו מזדהים איתו, והוא עף, יש את הדתי שהאוס בוחן אותו ומשום מה הוא לא עף (נכון?), אווירה כזו של כיף שרתה על כל הפרק הזה.

אה, כן, היתה גם החולה, אה, למה היא מוכרת לי מאוד? מישהו?
שמיניות בתסריט / עמיצי / ‏10/10/2007 11:01
0
כרגיל התסריטאים עושים את הבלתי יאמן. בפרק הקודם חשבתי הסדרה אבודה, אבל זה קרה כל כך הרבה פעמים בעבר. כל פעם שנדמה שהסדרה קופצת את הכריש או פשוט מאבדת גובה, התסריטאים לומדים לקח מהר מאוד ומפצים אותנו. תיאורטית הסדרה לא היתה צריכה לשרוד מעבר לעונה בקונספט שלה ובטח לא מעבר לעונה השנייה, אבל המצאות וחידושים, דמויות טובות והכל פתאום עובד.
אני מסכימה איתך (ס´ של איפיון פרקים) / אורלי / ‏12/10/2007 11:01
0
שהיה פרק טוב, ושהתסריטאים יודעים להפתיע אותנו לא פעם, מה שקצת לא מובן לי זה למה חשבת בפרק הקודם שהם איבדו את זה?
אני לא חושבת (ס´) / זלפה / ‏05/10/2007 10:38
0
שהם הטעו אותנו לגבי פורמן. אני חושבת ששוב וילסון וקאדי חברו יחד לשגע את האוס.
לרגע לא האמנתי שהוא לא באמת רואה אותם...האוס לא הוזה הזיות, וטאקילה אחת או שתיים בטח לא תגרום לו לראות את פורמן דווקא. אולי את אנג´לינה ג´ולי...לא את פורמן.
מה שכן, הוילסון הזה כל כך מעצבן עם השקרים שלו וההיתממות שלו והיכולת שלו להיראות כאילו "הפסיכולוג הדגול מבין שהאוס חווה ייסורי מצפון"...
מזל שהאוס ערוך לכך שכולם משקרים. אחרת הוא היה מאוד מתאכזב מהחברים שלו...
דעתי על הפרק - החלטתי לחזור (ספוילר402) / אנה בננה הממושקפת / ‏10/10/2007 20:54
0
? האוס מול האוס ?
האוס בפרק הזה מוצג בצורה מסתורית הרבה יותר מבדרך כלל.
הוא בוחן את 40 המתמודדים למשרה, בצורה קפדנית ותחמנית.
ניתן לראות כיצד האוס מחשב את כל אחד מצעדיהם, וכיצד הוא בוחן אותם גם מבחינה רגשית ואישית.
האוס מעוניין לבנות לעצמו צוות "חזק", "אמיץ" וראוי לסטנדרטים שהאוס תמיד העמיד בפני הצוות הקודם שלו.
בניגוד לווילסון, אני חושבת שהאוס מושך בחוטים ולא שוכר אותם לפי ראיון אישי וגומר עם כל העניין,
כי הוא סקרן כמו שד, חסרים לו אתגרים מעניינים, הוא יודע שבראיון קצר הוא לא ישיג דבר ויכול להיות
שלא יהיה מסופק מהתוצאות, לכן, הבדיקה והצפייה מהצד בכל אחד מה"מתמודדים" היא הרבה יותר מעניינת ויעילה עבורו.
בנוסף לכל זה, האוס לא מצליח להשתחרר מהעבר.
האוס לכאורה חושב שהוא דמיין כשראה את צ´ייס וקמרון, ובואו נניח, הוא באמת האמין שהוא דמיין זאת.
נכון, ווילסון תימרן אותו, והוא עשה את זה מצוין, אבל זה לא מה שחשוב.
החשוב הוא כיצד האוס התייחס לכך, ואני הבנתי, שצ´ייס וקמרון הם חלק מדמיונו כי האוס אינו מצליח להשלים
עם העובדה שאינם לצידו, ולאחר מכן, כשראה את פורמן, היחיד בחלוק לבן (מבין השלושה),
זה הדגיש עד כמה הרצון, למחזר את השיגרה שהתנפצה, מתעתע בתת מודע שלו.
העובדה שהאוס לקח את הקייס מתוך סקרנות, מחזקת את עמדתי בנוגע לבחינות שהוא מבצע על המתמודדים,
אני אכן חושבת שהוא ניצל את ההיזדמנות, והחליט לטפל ולאבחן יחד עם המתמודדים בכדי לדעת בזמן אמת,
מעשית ולא תיאורטית, כיצד כל אחד מהם חושב ופועל.
הצעד של האוס, לשקר למתמודדים שהוא הלשין על
המטופלת לנאסא בכדי שבעצמם לא ילשינו עליה, היה מאוד מיוחד והביע המון עליו.
אכן, אני מסכימה עם קמרון, הסיבה העיקרית שהוא שיקר, היא בכדי לא לחסל את חלום המטופלת,
כי לכל אחד יש חלומות, אפילו להאוס, לכן הוא הביט בצורה כל כך מעמיקה בשניות האחרונות של הפרק.

? ווילסון מול האוס ?
הו, ווילסון עם הזמן עולה עם רמות התימרון שלו, צריך לעשות פה קרב מוחות בין האוס לווילסון בעונה הזו.
אני חושבת שווילסון לקח את הצעד הזה, לחרפן קצת את האוס, לא רק בכדי לבחון ולדעת האם הוא באמת
התגבר על שינוי הצוות הקודם, אלא גם בכדי לראות האם באמת האוס יפול בפח ויאמין לטריקים הפסיכולוגיים (המצוינים) שלו.
האינטרקציה בהילסון בפרק היתה פשוט מעולה, שנונה, עניינית, יצירתית ובלתי נשכחת.
המבטים שRSL יצר בפרק קרעו אותי מצחוק! כל פעם שהוא חשב לעצמו ואמר "מעניין",
הוא קיווץ קצת את עינייו בצורה מאוד מצחיקה ואפילו קצת סקסית....חחחחחחח
ועוד משהו, שאני לא מסוגלת לעצור בעדי לומר זאת:
לעזאזאל עם הדובי הזה מאחור! אני לא מצליחה להתעלם מהדובי הזה!

? ה"מתמודדים" ומה שביניהם... ?
מאוד אהבתי את 13 עם שיער חום גלי שלא הפסיקה לפלרטט עם האוס >
הודעה זו נכתבה:-P / אנה בננה הממושקפת / ‏10/10/2007 20:56
0
לפני צפייתי ב403 כמובן XD
x