? האוס מול האוס ?
האוס בפרק הזה מוצג בצורה מסתורית הרבה יותר מבדרך כלל.
הוא בוחן את 40 המתמודדים למשרה, בצורה קפדנית ותחמנית.
ניתן לראות כיצד האוס מחשב את כל אחד מצעדיהם, וכיצד הוא בוחן אותם גם מבחינה רגשית ואישית.
האוס מעוניין לבנות לעצמו צוות "חזק", "אמיץ" וראוי לסטנדרטים שהאוס תמיד העמיד בפני הצוות הקודם שלו.
בניגוד לווילסון, אני חושבת שהאוס מושך בחוטים ולא שוכר אותם לפי ראיון אישי וגומר עם כל העניין,
כי הוא סקרן כמו שד, חסרים לו אתגרים מעניינים, הוא יודע שבראיון קצר הוא לא ישיג דבר ויכול להיות
שלא יהיה מסופק מהתוצאות, לכן, הבדיקה והצפייה מהצד בכל אחד מה"מתמודדים" היא הרבה יותר מעניינת ויעילה עבורו.
בנוסף לכל זה, האוס לא מצליח להשתחרר מהעבר.
האוס לכאורה חושב שהוא דמיין כשראה את צ´ייס וקמרון, ובואו נניח, הוא באמת האמין שהוא דמיין זאת.
נכון, ווילסון תימרן אותו, והוא עשה את זה מצוין, אבל זה לא מה שחשוב.
החשוב הוא כיצד האוס התייחס לכך, ואני הבנתי, שצ´ייס וקמרון הם חלק מדמיונו כי האוס אינו מצליח להשלים
עם העובדה שאינם לצידו, ולאחר מכן, כשראה את פורמן, היחיד בחלוק לבן (מבין השלושה),
זה הדגיש עד כמה הרצון, למחזר את השיגרה שהתנפצה, מתעתע בתת מודע שלו.
העובדה שהאוס לקח את הקייס מתוך סקרנות, מחזקת את עמדתי בנוגע לבחינות שהוא מבצע על המתמודדים,
אני אכן חושבת שהוא ניצל את ההיזדמנות, והחליט לטפל ולאבחן יחד עם המתמודדים בכדי לדעת בזמן אמת,
מעשית ולא תיאורטית, כיצד כל אחד מהם חושב ופועל.
הצעד של האוס, לשקר למתמודדים שהוא הלשין על
המטופלת לנאסא בכדי שבעצמם לא ילשינו עליה, היה מאוד מיוחד והביע המון עליו.
אכן, אני מסכימה עם קמרון, הסיבה העיקרית שהוא שיקר, היא בכדי לא לחסל את חלום המטופלת,
כי לכל אחד יש חלומות, אפילו להאוס, לכן הוא הביט בצורה כל כך מעמיקה בשניות האחרונות של הפרק.
? ווילסון מול האוס ?
הו, ווילסון עם הזמן עולה עם רמות התימרון שלו, צריך לעשות פה קרב מוחות בין האוס לווילסון בעונה הזו.
אני חושבת שווילסון לקח את הצעד הזה, לחרפן קצת את האוס, לא רק בכדי לבחון ולדעת האם הוא באמת
התגבר על שינוי הצוות הקודם, אלא גם בכדי לראות האם באמת האוס יפול בפח ויאמין לטריקים הפסיכולוגיים (המצוינים) שלו.
האינטרקציה בהילסון בפרק היתה פשוט מעולה, שנונה, עניינית, יצירתית ובלתי נשכחת.
המבטים שRSL יצר בפרק קרעו אותי מצחוק! כל פעם שהוא חשב לעצמו ואמר "מעניין",
הוא קיווץ קצת את עינייו בצורה מאוד מצחיקה ואפילו קצת סקסית....חחחחחחח
ועוד משהו, שאני לא מסוגלת לעצור בעדי לומר זאת:
לעזאזאל עם הדובי הזה מאחור! אני לא מצליחה להתעלם מהדובי הזה!
? ה"מתמודדים" ומה שביניהם... ?
מאוד אהבתי את 13 עם שיער חום גלי שלא הפסיקה לפלרטט עם האוס >