קישורים ממומנים

ליהוק לגירסה הישראלית של "המשרד"

1072244046
מאת האח קרמזוב user
יום שלישי, 06 באוקטובר 2009
בכלכליסט היום (במהדורה המודפסת - לא מצאתי קישור לאתר) יש ידיעה שאת התפקיד הראשי של מנהל הסניף ישחק....

דביר בנדק. הדמות שלו תיקרא אבי משולם (או אלי משולם, לא זוכר).

מצד אחד אני מחבב את הבחור, שהצחיק אותי מאוד ב"הרצועה". מצד שני קשה לי לראות אותו משחק בסגנון אנדר-סטייטד, ריאליסטי לכאורה, כמו ש"המשרד" דורשת. ימים יגידו.

ההודעה מקושרת לסדרה המשרד
שיתוף
חבל... / doron_g user / ‏06/10/2009 00:49
1072243851
חששתי שזה יקרה (עוזי וייל אחרי הכל...). אין לי בעיה איתו, הוא אחלה שחקן, אבל ממש ממש לא מתאים לדמות, אלא אם כן הם לוקחים את זה למקום אחר לגמרי.

אוי לא. איזה ליהוק גרוע / איתן גשם user / ‏06/10/2009 02:00
382403276
לא רק שאני באופן אישי לא אוהב את בנדק כשחקן (בכל פעם שאני רואה אותו משחק אני "מרגיש" שהוא משחק, וזו התכונה שהכי מרתיעה אותי אצל שחקנים), הוא גם פשוט לא נראה לי מתאים לתפקיד הזה.

הלוואי שאני טועה, אבל יהיה לי קשה להתחבר לסדרה הזו ככה.

חבל. / איימס user / ‏06/10/2009 03:01
1072243830
הוא נורא נורא מעצבן אותי. בכל תפקיד שהוא עושה. ויש משהו במשחק שלו, קשה לי להסביר בדיוק מה, אבל אני בספק מאוד אם הוא יצליח לגלם את מייקל סקוט הישראלי כאילו הוא אוהב אותו ולא צוחק עליו. כאילו, כל הקסם של סטיב קארל הוא שמתאהבים בו, כי הוא מאוהב במייקל סקוט.
בכל מקרה, אולי ילכו לכיוון של הבוס מהמשרד הבריטי, שהיה הרבה יותר דוחה מפתטי, ואז אולי הליהוק מתאים, אבל אני בספק אם אצליח לצפות בסידרה בכיכובו. כמו שאמרתי, הוא פשוט מעצבן אותי.

אני דווקא אהבתי את ברנט / doron_g user / ‏06/10/2009 16:00
1072243851
אמנם עבר הרבה זמן מאז שראיתי את הגרסה הבריטית (הרבה יותר מדי, יש מצב לאיזה שידור חוזר מתישהו? BBC פריים או משהו?), אבל זכור לי שהוא היה הרבה יותר מושפע מהמצלמה כאשר חלק ניכר מהסיטואציות נבעו מהפער בין מה שניסה לשדר כלפי חוץ ובין המציאות. מייקל סקוט התפתח עם הזמן להיות דמות כמעט נטולת מודעות עצמית כאשר האבסורדיות שבהתנהגות שלו נובעת מאישיותו שלו כמעט ללא קשר למצלמה. זה רק מראה שיש מספיק מקום למרווח תמרון עם הדמות ואפשר ואף רצוי ליצור גרסה עצמאית שלא תנסה ליצור בסה"כ שיבוט מקומי. בנדק כאובר אקטר יכול באמת להתחבר לאספקט הזה של ברנט ולשלב את המשחק המוגזם כחלק מהדמות, אבל ימים באמת יגידו לאן ילכו עם זה.

מה קרה לכם? הוא אדיר / עמית צור user / ‏06/10/2009 17:48
1072244004
לעולם לא אשכח לו את הדמות של ג'ייסון לואיס, האח השמן, השעיר והאסתמטי של מייקל לואיס. ברוב התוכניות של "גם להם מגיע" הוא וכתב התרבות המפגר היו הסיבה היחידה לצפות.

אתם יותר מדי חושבים מייקל סקוט ושוכחים שזה אמור להיות דומה, אבל שונה לגמרי. יש לו פוטנציאל גדול, ואם הדמות תהיה כתובה כמו שצריך, אני בטוח שהוא יהיה מעולה.

הוא אכן מצחיק / האח קרמזוב user / ‏07/10/2009 01:32
1072244046
אבל מצחיק של לעשות פרצוף, ולפעור עיניים, ולעשות דאבל וטריפל טייקים, וקולות ומבטאים, וסוס, סוס פוני, סוס עם עגלה, סוס בלי עגלה וכו' וקרם ברולה.

כל הדברים האלה, הם לא התנהגות שאתה רואה ביום יום.
סדרה מוקומנטרית כמו המשרד מציגה התנהגות אמיתית (מוקצנת, אכן, אבל במידה). הדמויות שבנדק הציג עד היום לא היו אפילו קרובות להתנהגות מציאותית. אני מאוד מקווה שטרם ראינו את כל מה שהוא יודע לעשות.

לא נכון / עמית צור user / ‏08/10/2009 10:15
1072244004
ככה אולי אתה מכיר אותו, אבל הוא הרבה יותר ורסטילי מזה. ב"מקום לדאגה" הוא הראה איכויות אחרות לגמרי. ודרך אגב - הוא גם שחקן תיאטרון מאוד מוערך.

אני מקווה שוייל ידאג ללהק גם את מעיין בלום האדיר (הוא יכול להיות אחלה דווייט)

אין לי בעיה איתו... / מוטי / ‏06/10/2009 20:11
0
אבל קשה לראות אותו בתור מייקל סקוט הישראלי. נחכה ונראה...

אבל איפה הקסם האישי? / spikish / ‏08/10/2009 04:17
0
בשתי הגרסאות -הבריטית והאמריקאית, המנהל בטוח שהוא שנון ויש לו קסם אישי, ובאמת יש לו איזה קסם שגורם לך לחבב אותו ולא לרצות להכיר אותו בו זמנית.
נראה לי שהגרסה הישראלית הולכת לכיוון הבוס של קושניר ב"החיים זה לא הכל".
או במילה אחת : בהמה.

אני ממש מקווה שזה לא המצב.

על מה אתה מדבר? / עץ גבוה ושיח רחב / ‏08/10/2009 12:56
0
לא ברור לי איך הגעת למסקנה שהמפיקים בישראל בונים על דמות בהמה. בנדק רחוק מהדימוי הזה שלך מרחק שמיים וארץ.
הוא אחד השחקנים הוורסטיליים בישראל, אחד היחידים שמצליח להפגין גם יכולות קומיות וגם דרמטיות בו זמנית (ואפשר לראות את זה גם ב"מקום לדאגה", וגם ב"סיפור גדול" הלא אחיד ברמתו).
בעיני, מדובר בהברקת ליהוק. אני לא רואה שחקן ישראלי אחר שמסוגל לתת קשת רגשות כמו שנדרשת מ"מייקל סקוט".

הברקת ליהוק?! טעות ליהוק! / spikish / ‏08/10/2009 14:59
0
הרעיון מאחורי המשרד הוא שהוא גרסה מוקצנת למשרד ממוצע אמיתי.
ועם כל הכבוד לדביר בנדק, המנהל צריך גם להראות כמו מנהל ממוצע אמיתי.
עם המניירות הפיזיות והאופי הנלווה של מנהל.

גם אני ראיתי אותו בכמה מקומות, ולמרות שהוא אכן סימפטי - לא הייתי נסחפת לתאר את דביר בנדק כשחקן ורסטילי.

סטיב קארל לעומת זאת - מספיק מוכשר לגרום לך לרחם עליו ולתעב אותו באותו זמן.

אתם שופטים מוקדם מדי / Which Witch user / ‏05/11/2009 13:18
823809213
מדובר בשחקן עם רקע בתאטרון, שיש לו דווקא הרבה עומקים. פשוט, בטלוויזיה ראיתם אותו בדרך כלל בתפקידים קומים-פארסיים מוגזמים.
אני מאמינה שיש לו הרבה מאוד פוטנציאל לתפקיד הזה, ויכול להביא את האנדרסטייטמנט שצריך,
אבל לא נדע עד שהסדרה לא תעלה ונראה את האינטראקציה עם שאר השחקנים, ועם השפה העברית.

אני ראיתי קודם את הבריטית, ורק שנים אחר כך את האמריקאית. היה לי קשה עד בלתי אפשרי בהתחלה לקבל את סטיב קארל. ריקי ג'רווייס עושה את הפסודו-ריאליטי כ"כ טוב שלא יכולתי לדמיין מי עוד יכול לעשות את זה כמוהו (בטח לא ההוא מ"בתול בין 40")... וטעיתי. אין מה לעשות - יש לנו דימוי מסויים בראש על הדמות, ולא נראה שמישהו אחר יכול לשחק אותה.

בקיצור, תנו צ'אנס. הכל תלוי הקשר בחיים ::)

אוף. קיוויתי שיקחו את דרור קרן / בבב / ‏02/11/2009 18:49
0
לא צעיר מדי, לא נראה טוב מדי אך גם לא גרוע, וכמובן - כשרון משחק מעולה, כולל קומדיות. אם לא הוא אז אסי כהן. :-)

היום דיברתי עם עוזי וייל / razmr user / ‏02/11/2009 22:20
1072243992
הליהוק צפוי להתסיים החודש- אני מקוה שנוכל לפרסם דברים ראשונים במדור
והצילומים אמורים להתחיל כבר לקראת סוף ינואר תחילת פברואר.

מזאת אומרת.... / מוטי / ‏06/11/2009 13:21
0
"נוכל לפרסם דברים ראשונים במדור"? איך אתה יודע? ובבקשה על תיתן תשובה קצרה של חצי משפט, פרט נמק והסבר.....

בבקשה / razmr / ‏20/11/2009 06:54
0
קודם כל אני מצטער שלקח לי זמן להגיב - אני בלי אינטרנט כמה ימים עד שבוע הבא ולכן גם לא היה מדור.אני מקוה שאכן השבוע לקראת יום שני-שלישי יפורסם אם לא יהיו הפתעות נוספות.

בנוגע לשאלתך,
במסגרת הטור השבועי אני מלקט סיכום של חדשות תעשיה ופועל לאט לאט
לבנית קשרים עם גופי הפקה,יוצרים ,מפיקים וכו..
אני מקיים קשר עם עוזי וייל ואני מאחל לנו שיתמזל מזלנו ונוכל לפרסם
כאן באתר מידע אודות הליהוק של הסדרה המסקרנת.

אתה יודע אם מדובר באודישנים סגורים? / זוהר / ‏22/11/2009 02:13
0
או שכל אחד יכול להיבחן?

ד"א, אני ממש מקווה שלא ילהקו שחקנים מוכרים, כי זה יהרוס את כל ה"אמינות" של הסדרה.

זאת תהיה השנה של דביר / razmr user / ‏04/11/2009 00:41
1072243992
גם 'המשרד' גם 'טקסי דרייבר' ,גם העונה החדשה של 'מקום לדאגה' והקמפיין המדובר הזה לבנק שרץ עכשיו

הוא גם בסרט 'סיפור גדול' לא? / razmr / ‏20/11/2009 06:55 ללא תוכן
0

x