קישורים ממומנים

הדרדרות עונתית של family guy?

0
מאת dvdscr
יום שבת, 19 בדצמבר 2009
לאחרונה אחרי פיגור של מספר פרקים מתחילת העונה יצא לי לראות את כל מה שנשאר ברצף כולל הפרק שדלף לרשת.
ההרגשה האישית שלי היא שתחילת העונה עד הפרק הלפני אחרון היתה חלשה ביותר.
מעט מאד סרקזם, מעט מאד "יציאה מהמסגרת" ומעט פלאשבקים שגם ככה לא היו יותר מדי טובים.
לעומת העונה שעברה שנפתחה בסערה והחזיקה מעמד כאשר כל פרק היה טירוף מושלם, פה קיבלתי את ההרגשה שלסת' נגמר הכוח והוא יצא לחופשה ומישהו אחר כותב במקומו.
טוב, כנראה שזה רק אני, מעריץ נרגן, שלא מסוגל לתת קרדיט לכותבי הסדרות שהוא רואה, אבל אני מעולם לא הייתי טיפוס של חיזוק חיובי, מספיק שאני צופה בשביל להבהיר שאני בעד הסדרה וחושב שיש לה עתיד.
ד"א מאז העונה הקודמת (ולא כולל פרקי star wars הנלקחים בנפרד) עוד לא ראיתי פרק אחד שיכול היה להשתוות למאסטר פיס של road to germany כולל הקטע המעולה של ה- european see and tell של סטואי.

ההודעה מקושרת לסדרה איש משפחה
שיתוף
האמת שאני ממש מסכימה / הילית user / ‏25/12/2009 01:51
818872109
ומרגישה בירידה בפרקים האחרונים של פמילי גאי.
כנראה שהוא משקיע את מרצו בקליבלנד...

אני גם ממש מסכים / עמית צור user / ‏25/12/2009 07:44
1072244004
לא היו פרקים ממש מלהיבים העונה, והסדרה מדרדרת כבר במשך כמה עונות (גם הקודמת הייתה יחסית חלשה, חוץ מכמה פרקים מעולים בפתיחה). אבל:

1. גם קליבלנד די חלשה.
2.סת מקפרלן כבר שנים לא היה מעורב בכתיבת פרק של פמילי גאי. הוא יצר את הסדרה, הוא משמש כמפיק והוא מדבב בערך חצי מהדמויות, אבל הוא לא כותב.

קליבלנד לחלוטין חלשה / / ‏27/12/2009 17:08
0
אחרי שלושה פרקים פשוט הפסקתי לראות, אבל לגבי העובדה שסת לא כותב כלום כבר כמה עונות - את זה לא ידעתי.
רוחו שרתה על התסריט, אני מניח, בעונות האחרונות ואהבתי את המופע הכמעט חי שלו לפני כחודש וחצי אבל אני ממש מקווה שהם ירימו את הרמה, במיוחד עם הפרק המדובר שהיה אמור לתת את הפרסומת למייקרוסופט.

יצא לי לראות רק את פרק הפתיחה של עונה 8 / . / ‏28/12/2009 22:47
0
והוא היה יוצא מן הכלל, אולי הפרק הטוב ביותר מאז פרקי ה-100 הכפולים הידועים והמוצלחים מהעונה ה-6. חבל לשמוע שזה מתדרדר בהמשך, אך גם עונה 7 הייתה מעט חלשה אז אני לא אהיה מופתע.

x