ארכיון פורומים / סדרות ותוכניות טלוויזיה
ארכיון פורומים / סדרות ותוכניות טלוויזיה
כשהוא אמר שזה היה שקר לבן הייתי צריך לעצור לכמה שניות את הפרק כי נקרעתי מצחוק
אני דווקא אוהב אותו הוא עושה את המשחק מעניין :)
כדי לא לחשוף אנשים לספוילרים.
ציון מספר הפרק ב"בוקסות" וכן בחירת הסדרה מרשימה זה לא מספיק - זה נועד לארכיון.
תודה.
אלוהים זה אורי, אני לא פונה אליך לעיתים תכופות אז אני מקווה שתקבל את הבקשה שלי הפעם.
בבקשה, בבקשה, בבקשה שקוקרן ינצח ברדמפשן את אוזי. זה יהיה הרגע הכי משמח בשנים האחרונות שלי. כשנער החופים הנפוח שחושב שהוא שליח האל במסע גאולה יפסיד ל"עכברוש" הרווארד הקטן שבגד בו ושלח אותו לשם, זה יהיה אחד מרגעי השיא של הסדרה.
23 עונות של הסדרה ראיתי באדיקות, אם אוזי חוזר מ"אי הגאולה" ומנצח את המשחק ובעונה הבאה לא מבטלים אותו אז אני אפסיק לראות את הסדרה.
~אנגל~
הבעיה מבחינתי היא שקוקרן הוא לא רק אפס מבחינה גופנית, הוא גם אפס אסטרטגי.
אין לו מושג מה לעשות ואיך להוביל מהלכים. לא שנראה שלמישהו שם יש מוח, אבל קוקרן מתגאה בזה שהוא גאון אסטרטגי, ובפועל הוא רחוק מזה. הקריינות בתחילת הפרק הרגה אותי "קואץ' איכשהו שכנע את קוקרן לוותר על מקום 6 בברית שלו תמורת מקום 7 בברית של קואץ'".
אוזי לפחות ניסה להוביל כמה מהלכים, והוא באמת איום פיזי, יש לו איזשהו יתרון במשחק. אני מקווה שההפסד של קוקרן באי המתים יהיה משפיל במיוחד, ושהטמבל הזה יעוף כבר מהמשחק.
אני לא רואה דרך שבה אוזי מנצח בגמר. כל מי שייקח אותו ואת עדנה לגמר ינצח. אני מהמר על סופי.~sp~
אם אוזי יגיע לגמר, אני רואה את כל ארבעת חברי השבט הקודמים שלו, וקוקורן מצביעים עבורו, זה חמש זה מספיק, אבל בשביל זה, אם לשפוט לפי העונה הקודמת, הוא יחזור בפיינל פור, ואני לא רואה אף אחד מהארבעה לוקחים את הסיכוי ומשאירים אותו במשחק, בשביל להגיע לגמר הוא צריך לקחת את שתי החסינויות הבאות, ומאוד קשה לי לראות את זה קורה.
בינתיים זה נראה כסופי אלברט ווקאוץ בגמר, קשה לי להאמין שיהיה הפתעות, המעשה החכם בשביל קאוץ זה לקחת את ג'ייסון וריק לגמר, אדנה לא תשרוד את הפרק הבא, ויש ליה רגשה שעוד שני פרקים נראה את ראסל באיחוד עם המשפחות, ותהיה פגישה מעניינת עם קאוץ, אז ג'יסון "יישאר לפחות לעוד שלושה ימים, ואז קאוץ, שהוא המאזניים, יחליט ללכת עם סופי ואלברט, דרך אגב גם בשביל סופי ואלברט המעשה החכם (במיוחד בשביל סופי) לגרום לשני לא להגיע לגמר, כי אני רואה את הקולות מתחלקים ביניהם, אבל בכל מקרה זו העונה של קאוץ, המתמודד היחיד שיכול למנוע את זה הוא אוזי.