ארכיון פורומים / סדרות ותוכניות טלוויזיה
ארכיון פורומים / סדרות ותוכניות טלוויזיה
מה שצפינו אכן התרחש וקים לקחה בהליכה את הגמר. היה לה משחק מוצלח מאוד ובתכלס מגיע לה לחלוטין לזכות אבל היא גם היתה משעממת למדי (לא בהכרח באשמתה, אולי אלה היו השחקנים שמולה; כדמות היא לא נראת לי מספיק מעניינת לעונת אולסטאר, לדוגמא).
ג'ף וההפקה בטח התבאסו מאוד מהליהוק של כריסטינה לעונה. אחת מהשחקניות הגרועות ביותר בתולדות הסדרה. והחצופה הזאת בריוניון עוד העיזה לתרץ את הגריעות כהחלטה אסטרטגית. כן בטח. היא הרסה לחלוטין את המועצה של הפיינל 4, בד"כ אחד מרגעי השיא של העונה. ליהוק אומלל.
מועצת הגמר היתה אנמית. בכלל לא התעסקו באסטרטגיה של המנצחים. לרוב בשלב הזה המשתתפים שולפים קצת סודות שהעורכים העלימו מאיתנו לאורך העונה אבל הפעם כולם רק בכו. ארבעה פרקים קאט רושפת על קים וברגע האמת היא מתחילה לספר על בעיות הלב שלה וכמה כולנו צרכים לאהוב ולהתחבק. בעעע.
בקשר לעונה הבאה, נראה שההפקה חפשה תירוץ מקורי להחזיר את קולטון ופשוט בנו סביבו את הפורמט 'הזדמנות נוספת לפורשים מסיבות בריאותיות'. זה די מפגר, אבל אני אצפה בזה אז נו, הצליח להם.
עשיתי פה קופי-פייסט מפורום אחר שאני כותב בו לאותה הודעה בדיוק:
טוב, האמת שבריוניון עוד לא יצא לי לצפות, אז בינתיים אתייחס רק לפרק הגמר (אזהרה - היה לי קשה לשמור על עצמי מרוכז לאורך מרבית הפרק, כך שייתכן לעיתים ההודעה שלי לא תהיה קוהרנטית וקצת all over the place. לא לדאוג, אני אאסוף את כוחותיי בהקדם):
כמו שצפיתי, לא היו כאן שום הפתעות של ממש, אלא אם מחשיבים את ההדחה של אליסיה לפני כריסטינה/סברינה כמפתיעה. אז כן, יש פה מימד של lolz (באמת שצחקתי בקול רם) כשכריסטינה הצליחה למרבה האירוניה לשרוד זמן רב יותר מקולטון ואליסיה ביחד Z-D. אבל היא שחקנית כל כך גרועה וחלשה, שאם היא באמת היתה מגיעה לגמר זה היה נוראי ולא פיירי כלפי כל אחת מן האחרות. אין כאן יותר מדי דרמה או אסטרטגיה, משום שאליסיה בטוחה שקים לוקחת אותה לגמר, סברינה בטוחה באותו הדבר בדיוק, צ'לסי גם וכריסטינה לא ממש מבינה מה היא עוד עושה שם ולאן נעלמו כל אלו שהיו שם קודם. בינתיים אני שמח שנפטרנו מהתחת-ציצי הזאת מהגטו ואני מאחל לה מכל הלב עתיד מבטיח בתעשיית המין הוירטואלי, לאחר שתפוטר מעבודתה כמורה לחינוך מיוחד כמובן.
we are the world.. we are the people.. ... :-^
מה? כן. סליחה, לפעמים חוט המחשבה מתנתק.
הלאה - כולן מאוד אמוציונליות פתאום. סברינה בוכה, קים בוכה, צ'לסי בוכה. :..( אם מקשיבים ממש טוב אפשר לשמוע גם את טרויזן בוכה בפינה בחושך, עדיין מסרב להאמין לעצם העובדה שהוא הודח בגלל בחורות. ביי כריסטינה (באמת אין טעם להכביר במילים).
פיינל טרייבל. רוב השאלות היו משמימות, ובאופן מפתיע אף אחד לא תקף אף אחד, אף אחד לא היה ממש מריר (אולי חוץ מטרוי והשאלה חסרת התשובה שלו). טאראזן דיבר, כרגיל, על עצמו. ופרץ בבכי. כל הבנות הזילו דמעה. אפילו קאט הפתיעה בנאום חוצה להבות אותו הפנתה כלפיי הג'ורי על כמה "החיים קצרים, אל תצביעו מתוך מרירות, מייק לאב נוט וור". ושוב - כולם בכו ואז כריסטינה והשאלה הרנדומלית שלה שהופנתה כלפי צ'לסי: "אממ.. כאילו.. למה את שונאת אנשים?"
רגע רגע, מה בדיוק כריס' ציפתה שצ'לסי תענה לה? "ובכן, כריסטינה. זוהי שאלה מורכבת הנעה בין דיציפלינות שונות המסווגות התנהגויות שונות של אנשים במצבי עקה בתנאים לא אופטימליים לכל הפחות. הסיבה לקוטביות ההתנהגותית שלי נבעה מחסכים עמוקים בילדות המתייחסים הן לתסביך אלקטרה ואיבוד דמות אם, שהתבטאו בהתפרצויות כאוטיות שלי כלפי כל דמות כפייתית (טאראזן) שנקרית בדרכי, לעומת אימוץ אובססיבי של אלמנטים נשגבים של אלטרואיזם וכוח נשי שהיו מיוצגים בדמותה של קים. אם תתני לי שנייה, אסביר לך את פשר המושג "דיציפלינה", אבל נראה שזה חסר כל טעם מאחר ואת פוסטמה". Z-[
ואז חוזרים לשטיק הידוע של "הקראת הקולות תיערך באמריקה, כי אנחנו עד כדיי כך סאדיסטיים למתוח אתכן במשך 9 חודשים". לפחות ג'ף ויתר על סאגאת "אינידאנה ג'ונס" שלו ואנחנו קופצים ישר אל תוך המים.
קים מנצחת 7-2. לא רע. טרויזן ממשיך להראות שהוא ילד קטן וממורמר ומצביע לסברינה רק כדיי לדפוק את הראשונה. צ'לסי מקבלת 0 קולות! 8-* כולם מתחבקים ואז פתאום - רעידת אדמה! קולטון פורץ לבמה כשהוא שמן מאיי פעם ומאיים לזרוק את כריסטינה למדורה המזוייפת באולפן! 8-*8-*
המשך יבוא...
שלושת השחקנים החוזרים יהיו ראסל השחור מסמואה (זה שקיבל התקף לב), ג'ונתן פנר מאיי קוק ו-FvF ומייקל סקופין מאוסטרליה.
קולטון בחיים לא יחזור כי ג'ף שונא אותו ואם ג'ף שונא אותך אתה לא זוכה לשחק שוב פעם. וכמו שראינו בריוניון, הוא עדיין גזען ואמריקה לא אוהבת לשנוא אותו אלא פשוט שונאת אותו (ואפילו אם הוא יחזור הוא יהיה הראשון שיודח אז למה לבזבז עליו מקום בקאסט).
אמריקה למדה לשנוא את קולטון רק תוך כדי צפייה בעונה, אבל עד שהיא שודרה כבר העונה הבאה (25) צולמה, ככה שיכול להיות שקולטון שראינו בריוניון הנוכחי זה קולטון שכבר סיים לצלם עונה נוספת (ראה מקרה ראסל)
הוא שמן כמו חבית, פי 2 מאשר בזמן צילומי עונה 24 אז אני מניח שההישרדות היחידה בה עסק בזמן האחרון היא לשרוד את העונה האחרונה של 'גלי' + ימבה של טווינקיז.
או זה או שהוא זכה ביותר מדי פרסים. אגב, למישהו יש מושג מדוע אין כבר את פרס המכונית בתוכנית?? אולי זה קשור לזה שמי שזכה במכונית בעבר קולל ולא זכה לראות את הצ'ק?
לגבי המכונית - להישרדות כבר אין ספונסרים שמוכנים לחלק לה מכוניות. נגמרו הימים בהם הישרדות היתה תכנית עתירת רייטינג. ממה ששמעתי, היום הרבה ספונסרים דיי מתפדחים לשם המחשבה להיות מזוהים עם התכנית הזאת שהיתה פעם בראש טבלאות הרייטינג, והיום מסתפקת ב-10% בלבד.
חוצמזה, לצופים נמאס לראות אנשים זוכים במכוניות על האי, שינוע הרכבים הוא עסק יקר (ולהפקה כבר אין את אותם התקציבים) והעניין פשוט מיצה את עצמו. וטוב שכך.
קולטון לא הולך להופיע בשום עונה. קודם כל הוא עף לפני האיחוד/מושבעים והמתמודד היחידי שעף לפני האיחוד שעכשיו חזר הוא אחד השחקנים המפורסמים ביותר בהיסטוריה של התוכנית. ואפילו אם תהיה עונת "הזדמנות שנייה" עם שחקנים שעפו לפני האיחוד יש כל כך הרבה שחקנים יותר מפורסמים ויותר מעניינים ממנו.